Ο Υπουργός Υγείας,  Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ρ/σ «Status 107,7», αναφέρθηκε στις καταλήψεις που λαμβάνουν χώρα στα ελληνικά πανεπιστήμια το τελευταίο διάστημα, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα χαθούν οι εξετάσεις, καθώς μπορούν να γίνουν με ηλεκτρονικό τρόπο.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «μερικές θλιβερές μειοψηφίες της άκρας αριστεράς, δεν θα καταλάβουν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων».

Και πρόσθεσε: «Ξεκαθαρίζω ότι κατά τη δική μου γνώμη και εγώ δεν είμαι κανένας μαλακός, είμαι σκληρός, εγώ δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια θα με σκοτώσουν. Δεν το λέω ειρωνικά, θα με σκοτώσουν σίγουρα, εγώ δεν μπορώ να μπω στα πανεπιστήμια, δεν μου επιτρέπει η βία της άκρας αριστεράς να μπω σε κανένα πανεπιστήμιο».

«Ακούω αυτά που λένε για το άσυλο και με πιάνουν τα γέλια. Μετά από 25 φορές που επιχείρησαν να με κάψουν είπα να μη το ρισκάρω… σας το λέω με πάσα γνώση και ρεαλισμό. Με είχαν καλέσει στο Πάντειο σε μία εκδήλωση και τους λέω παιδιά καλύτερα να μην έρθω γιατί θα καεί η Πάντειος, εσείς, εγώ και όλο το τετράγωνο. Η βία της άκρας αριστεράς στα πανεπιστήμια δεν είναι νορμάλ… είναι μια ζοφερή πραγματικότητα κι ένας ακόμη από τους λόγους, που η ανάγκη ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων είναι ακόμη πιο επιτακτική, για να απαλλαγούμε από τέτοιες νοοτροπίες», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε ακόμη: