Ο Αχιλλέας Μπέος είναι αισιόδοξος ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αναλάβει την ομάδα του Βόλου. Ο δήμαρχος Βόλου και αφεντικό της ομάδας της Super League αποκάλυψε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον Τούρκο επιχειρηματία και ευχήθηκε να βάλει ο Θεός το χέρι του να αναλάβει.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι το καλοκαίρι θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο!

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

«Για τον Ατζούν πρέπει να σας πω ότι δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Με το νέο έτος, πιστεύω ότι θα υπάρξει νέος ιδιοκτήτης στην ποδοσφαιρική ομάδα του Βόλου. Το κλιμάκιο του κυρίου Ατζούν είναι στον Βόλο και άμεσα ξεκινά ο έλεγχος στην ΠΑΕ.

Ο Μπέος σας κούρασε τόσα χρόνια. Εγώ κουράστηκα και έχω λόγους που το λέω. Δεν θέλω άλλο. Με όλα όσα βλέπω και ακούω. Για εμένα υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας. Ο Δήμος του Βόλου. Δεν το πιστεύετε ότι θα φύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θα γίνει. Άντε να καθίσω ένα ή δύο μήνες για να βοηθήσω. Από το καλοκαίρι θα είμαι εκτός του ποδοσφαίρου, μία για πάντα. Να βάλει ο Θεός το χέρι του, για να επενδύσει ο Ατζούν στον Βόλο, γιατί μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα, περισσότερα από άλλους επιχειρηματίες».

Διαβάστε ακόμη: