Μετά από αρκετά χρόνια φημολογίας για το ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, που θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ, φαίνεται πώς η παραγωγή έχει καταλήξει στο ποιος ηθοποιός θα φορέσει το σμόκιν του θρυλικού πράκτορα 007.

Ο Βρετανός ηθοποιός Άαρον Τέιλορ Τζόνσον από το High Wycombe του Μπάκιγχαμσαιρ, φαίνεται πώς έχει δεχθεί επίσημη πρόταση να υποδυθεί τον εμβληματικό πράκτορα μετά από αρκετό καιρό εικασιών για τον ρόλο.

Ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχθεί επίσημα τον ρόλο, αλλά, αν ευοδωθεί η συμφωνία, θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον μυστικό γυναικοκατακτητή πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

«Ο Μποντ είναι η δουλειά του Άαρον, αν επιθυμεί να την αποδεχθεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του» δήλωσε μια πηγή.

Το όνομα του πρωταγωνιστή βρίσκεται εδώ και μήνες ανάμεσα στους επικρατέστερους υποψήφιους όπως ο Ίντρις Έλμπα, ο Τομ Χάρντι, ο Χένρι Κάβιλ και ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Κίλιαν Μέρφι

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον.

Πού έχει παίξει ο νέος Τζέιμς Μποντ

Ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον άρχισε να παίζει από την παιδική του ηλικία, σε ηλικία έξι ετών, όταν εμφανίστηκε σε μια λονδρέζικη παραγωγή του Μάκβεθ του Σαίξπηρ, υποδυόμενος τον γιο του Μακντάφ δίπλα στον Ρούφους Σιούελ, που έπαιζε τον Μάκβεθ, το 1999.

Στη συνέχεια, είχε την πρώτη του μεγάλη ερμηνεία το 2009 ως νεαρός Τζον Λένον στη βιογραφική ταινία «Nowhere Boy», σε σκηνοθεσία της 57χρονης Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, με την οποία παντρεύτηκε το 2012.

Ο Άαρον έχει προταθεί για δύο βραβεία BAFTA ενώ έχει κερδίσει το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες για το «Νυκτόβια πλάσματα».

Στα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός, ο Άαρον εμφανίστηκε σε ταινίες όπως οι «Ιππότες της Σανγκάι» το 2003, ο «Μάγος Αϊζενχάιμ» το 2006 και στην teen rom-com «Angus, Thongs & Perfect Snogging» το 2008, όταν ο ηθοποιός ήταν 18 ετών.

Είναι ίσως περισσότερο γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην ταινία υπερήρωων Kick-Ass, που έκανε πρεμιέρα το 2010, αλλά και το σίκουελ το 2013. Ακόμη, ενσάρκωσε τον «Βρόνσκι» στην «Άννα Καρένινα», τον Πιέτρο Μαξίμοφ (Quicksilver) στους Avengers 2 και Captain America 2 της Marvel, ενώ εμφανίστηκε δίπλα στον Μπραντ Πιτ στο «Bullet train».

Έκτοτε είδε την καριέρα του να εξελίσσεται συνεχώς, με τρεις σημαντικές κινηματογραφικές εμφανίσεις να έρχονται φέτος.

Ο Άαρον θα πρωταγωνιστήσει ως διάσημος σταρ της δράσης που χάνεται στο «The Fall Guy», δίπλα στον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Έμιλι Μπλάντ.

Και θα εμφανιστεί επίσης στο πολυαναμενόμενο ριμέικ της γοτθικής ταινίας τρόμου «Nosferatu» του 1922, σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Έγκερς και με πρωταγωνιστικό καστ τους Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Νίκολας Χουλτ, Λίλι Ρόουζ Ντεπ και Γουίλεμ Νταφόε.

Αλλά ο μεγαλύτερος επερχόμενος ρόλος του θα τον βρει ξανά στον κόσμο των υπερήρωων, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στο «Kraven the Hunter», την πέμπτη ταινία του σύμπαντος του Spider-Man στη Sony.

Η προσωπική του ζωή και η μεγάλη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του


Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, έχει μια εντυπωσιακά μεγάλη διαφορά ηλικίας 23 ετών, με τον Άαρον να είναι μόλις 22 ετών όταν παντρεύτηκε την Σαμ στο Σόμερσετ της Αγγλίας, η οποία τότε ήταν 45 ετών.

Ο Άαρον και η Σαμ έχουν χτυπήσει ασορτί τατουάζ. Ο Άαρον ένα μεγάλο «Sam» με μελάνι στο σημείο της καρδιάς δίπλα σε ένα πουλί και η Σαμ ένα ελαφρώς μικρότερο «Aaron» γραμμένο γύρω από την κλείδα της.

Ο Άαρον έγινε πατέρας σε ηλικία 20 ετών, στην τρίτη κόρη της συζύγου του, Γουίλντα Ράε. Η σκηνοθέτιδα του «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» έχει επίσης δύο μεγαλύτερες κόρες, την 26χρονη Αντζέλικα και την 17χρονη Τζέσι με τον πρώην σύζυγό της Jay Jopling.

Η σχέση τους είχε προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «Nowhere Boy» το 2009, το οποίο σκηνοθέτησε η Σαμ, όταν ο Άαρον ήταν μόλις 18 και εκείνη 42.

Η Σαμ μίλησε προηγουμένως ότι ερωτεύτηκε τον Άαρον στο σετ, αλλά επέμεινε ότι τίποτα δεν συνέβη μέχρι να τελειώσει η ταινία.

«Κατάφερα να κρατηθώ σχεδόν μέχρι το τέλος της ταινίας. Τότε δεν ήμασταν καν μαζί. Ίσως υπήρχαν συναισθήματα, αλλά δεν είχαν γίνει πράξη», είχε πει η ίδια.

«Το θέμα είναι ότι είχαμε έναν αρκετά ψυχικό δεσμό όταν δουλεύαμε μαζί. Ήξερα από ένα τρεμόπαιγμα της βλεφαρίδας τι είδους απόδοση θα είχα. Ένιωσα αυτόν τον σύνδεσμο σχεδόν από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα».