Το σήριαλ της παραμονής του Νέλσον Ολιβέιρα φαίνεται ότι βαίνει προς το τέλος του. Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι οι οποίοι ασχολούνται καθημερινά με το θέμα του συμπατριώτη τους επιθετικού.

Το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπράγκα να ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Ολιβέιρα.

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «diariodominho.sapo» αναφέρει πως ο Ολιβέιρα αποτελεί στόχο της Μπράγκα ενώ τονίζεται στο ρεπορτάζ πως ο επιθετικός της Ένωσης έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης των «κιτρινόμαυρων».

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο διεθνής επιθετικός Νέλσον Ολιβέιρα, βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπράγκα και ο ελληνικός Τύπος έχει αναφέρει το πραγματικό ενδιαφέρον της ομάδας του Καρβαχάλ. Η μετακίνησή του στην Μπράγκα αποκτά διάσταση, διότι ο Ολιβέιρα έχει ήδη αρνηθεί να ανανεώσει με την ΑΕΚ, πιστεύοντας ότι σε αυτό το στάδιο της καριέρας του, η επιστροφή στη χώρα μας θα είναι το καλύτερο βήμα.

Η Μπράγκα θα μπορούσε να συμφωνήσει με τον 29χρονο επιθετικό, με μηδενικό κόστος, αφού το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν».

Πάντως η ΑΕΚ έχει μιλήσει με την πλευρά του Πορτογάλου και του έχει διαμηνύσει ότι θα του καταθέσει νέα βελτιωμένη προσφορά και θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Σε περίπτωση που ο Ολιβέιρα δεν δεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ τότε είναι δεδομένο ότι η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση φορ, αν δεν έχει ξεκινήσει ήδη το ψάξιμο…

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.