Αρκετά βίντεο από την προσέγγιση και διαφυγή των δολοφόνων του Γιώργου Καραϊβάζ, έχουν στην κατοχή τους τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Έχουν χαρτογραφήσει μέρος των διαδρομών που ακολούθησαν και επιχειρούν να επεκτείνουν την ακτίνα κίνησής τους μέσω της εύρεσης επιπλέον βιντεοληπτικού υλικού.

Πληρωμένοι Εκτελεστές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο αυτός που υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου, να έφερε πληρωμένους εκτελεστές από το εξωτερικό, οι οποίοι αμέσως μετά το στυγερό έγκλημα, έφυγαν από την Ελλάδα.
Αναζητούν το συγκεκριμένο σκούτερ, μάρκας ΜΠΕΒΕΡΛΙ, σκούρου χρώματος, αν και φαίνεται πως έχουν υλικό λίγο πριν την αλλαγή οχήματος διαφυγής, και επιχειρούν να εντοπίσουν την πορεία του δεύτερου οχήματος από εκεί και έπειτα. Δεν έχει βρεθεί προς το παρόν κάποιο καμένο δίκυκλο ή να έχει δηλωθεί πρόσφατη κλοπή μοτοσυκλέτας με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ψάχνουν Στοιχεία

Το αυτοκίνητο του Γιώργου Καραϊβάζ μεταφέρθηκε σε ειδικό αποστειρωμένο θάλαμο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου θα ακτινογραφηθεί, θα γίνει βίδες, προκειμένου να εξεταστεί και η περίπτωση τοποθέτησης GPS TRACKER στο όχημά του, προκειμένου οι δράστες να γνωρίζουν τις κινήσεις του και κυρίως την ακριβή ώρα άφιξής του στο σημείο που είχε στηθεί η δολοφονική ενέδρα.
Στην περίπτωση που εντοπιστεί τέτοιος μηχανισμός θα αναζητήσουν καταστήματα αγοράς του, όπως και κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποίησαν απομακρυσμένα την εφαρμογή γεωεντοπισμού θέσης του οχήματος που είχε τοποθετηθεί.
Ο φορητός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Καραϊβάζ βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, από τα οποία θα ανακτηθούν κλήσεις, μηνύματα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, δημοσιεύματα που αφορούν υποθέσεις που ασχολήθηκε, ερεύνησε και δημοσιοποίησε ο άτυχος συνάδελφος όπως υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος, διαφθοράς κ.ά..

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.