Η Norwegian Cruise δήλωσε σήμερα Τρίτη ότι θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, στα ελληνικά νησιά και την Καραϊβική. Έτσι ξεκινά ξανά τα ταξίδια μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της COVID-19.

Η εταιρεία είχε ζητήσει από τις ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές να επιτρέψουν τον απόπλου από τα λιμάνια των ΗΠΑ ακολουθώντας τις τελευταίες οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC). Αυτό, συμπεριλαμβανομένης της υποχρέωσης να είναι πλήρωμα και επιβάτες εμβολιασμένοι κατά της COVID-19. Η Norwegian Cruise θα προσφέρει αρχικά επταήμερες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά από τον Πειραιά από τις 25 Ιουλίου. Θα προσφέρει επίσης και επταήμερα ταξίδια στην Καραϊβική. Οι κρουαζιέρες θα ξεκινούν από τον κόλπο Μοντέγκο στην Τζαμάικα και από τη Λα Ρομάνα, στη Δομινικανή Δημοκρατία τον Αύγουστο.

Τα ταξίδια θα λειτουργούν με ένα ισχυρό πρόγραμμα υγειονομικών μέτρων και ασφάλειας. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται υποχρεωτικοί εμβολιασμοί για όλους τους επισκέπτες και το πλήρωμα. Απαραίτητα θα είναι και μαζικά τεστ για τον κορωνοϊό. Η Royal Caribbean Group θα συνεχίσει επίσης να πραγματοποιεί μερικές από τις κρουαζιέρες από την Καραϊβική τον Ιούνιο με εμβολιασμένους ενήλικες επισκέπτες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.