Μια γυναίκα που εργάστηκε στο Sex and the City ως αντικαταστάτρια της Κρίστιν Ντέιβις κατήγγειλε ότι «ταπεινώθηκε» και «παρενοχλήθηκε σεξουαλικά» στα γυρίσματα της σειράς.

Η απρεπή συμπεριφορά που αντιμετώπισε στα γυρίσματα της δημοφιλής σειράς την έκανε να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ για πάντα όπως δηλώνει η ίδια.

Η Χέδερ Κριστίν ηλικίας 47 ετών, που είναι μητέρα ενός εντεκάχρονου κοριτσιού, αποκάλυψε λεπτομέρειες για την εμπειρία της, αναφέροντας ότι η δουλειά των ονείρων της σε μια μεγάλη τηλεοπτική σειρά γρήγορα μετατράπηκε σε εφιάλτη λόγω των παρενοχλήσεων που βίωσε εκεί.

Στις περιγραφές της αναφέρει ένα ιδιαίτερα οδυνηρό περιστατικό όταν μέλη του συνεργείου κόλλησαν με ταινία τα πόδια της στους αναβολείς ενός τραπεζιού εξέτασης ενώ ετοιμαζόταν για μια σκηνή στην οποία ο χαρακτήρας της Ντέιβις, Σάρλοτ Γιορκ, επισκέπτεται τον γυναικολόγο της.

Η ηθοποιός, μιλώντας στο Glamour, γνωστοποίησε ότι ντρεπόταν στην ιδέα και μόνο να χρειαστεί να ανοίξει τα πόδια της. Σύμφωνα με την ίδια, η οποία ήταν εντελώς ντυμένη εκείνη τη στιγμή, αποκοιμήθηκε ενώ καθόταν στην καρέκλα, έχοντας δουλέψει μια εβδομάδα 60 ωρών και όταν ξύπνησε, βρήκε αρκετά μέλη του συνεργείου να χτυπούν τα πόδια της στους αναβολείς και να γελούν μαζί της.

Στη συνέχεια άρχισαν να την χλευάζουν, να κάνουν «άξεστα σχόλια για το σώμα της» και να τραβούν φωτογραφίες της ενώ παρέμενε δεμένη στην καρέκλα.

«Ξύπνησα με τον ήχο της ταινίας. Ένα από τα πόδια μου είχε κολληθεί στον αναβολέα και ένα μέλος του συνεργείου τύλιγε με ταινία το άλλο, χαμογελώντας και γελώντας. Ήμουν τρομοκρατημένη. Ένα άλλο μέλος του συνεργείου με τράβηξε φωτογραφίες σε αυτήν τη θέση. Κάποιοι με χλεύαζαν. Ήθελα να ουρλιάξω. Ήθελα να σκίσω την ταινία από τα πόδια μου και να πηδήξω από το τραπέζι», περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η Κρίστιν.

Η Κρίστιν αισθανόταν φοβισμένη και γνώριζε πως δεν θα μπορούσε να αναφέρει το περιστατικό καθώς δεν μπορούσε να χάσει τον τακτικό μισθό που της έδινε η δουλειά ή την ασφάλιση υγείας που της παρείχαν.

Η ίδια προσπάθησε να αντιμετωπίσει χιουμοριστικά το περιστατικό κάνοντας «αστείες γκριμάτσες» και δίνοντας την εντύπωση πως δεν ταπεινώθηκε και δεν φοβόταν».

«Δεν μπορούσα να το αντέξω οικονομικά αν δήλωνα παραίτηση και ανησυχούσα ότι αν παραπονιόμουν θα με απέλυαν. Έτσι το κράτησα μυστικό. Ένιωθα το δέρμα μου να καίει. Κάπνιζα μανιωδώς και έκανα εμετούς», δήλωσε η ηθοποιός.

Αυτά τα περιστατικά την οδήγησαν στην αποξένωση καθώς άρχισε να αποφεύγει τα γεύματα στα στούντιο σε μια προσπάθεια να απομακρυνθεί από το συνεργείο και αντ’ αυτού άρχισε να παίζει βιολί στον ελεύθερο χρόνο της.

«Μετά από αυτό το περιστατικό συνειδητοποίησα πως το να είμαι ηθοποιός δεν ήταν μια υγιής επιλογή καριέρας για μένα. Άρχισα λοιπόν να ψάχνω ένα άλλο μονοπάτι», υπογράμμισε η Κρίστιν.

Σύμφωνα με την ίδια μέλη του συνεργείου συνήθιζαν να κάνουν αστεία περί επέμβασης αύξησης στήθους, κάτι που επιμένει ότι δεν είχε κάνει.

Σε άρθρο για την HuffPost, η Κριστίν ανέφερε ότι ένας «άντρας του συνεργείου» της είχε πει ότι η μύτη της ήταν πολύ μεγάλη για την οθόνη και γι’ αυτό δεν της δόθηκε κομμάτι να μιλά στη σειρά, ενώ ένα άλλο μέλος διαμαρτυρήθηκε την πρώτη μέρα της Κριστίν στο σετ ότι ήταν «μια ίντσα ψηλότερη» από την Ντέιβις και ως εκ τούτου «δεν έπρεπε να είχε πάρει τη δουλειά».

Γνωστοποιεί επίσης ότι είδε άλλους ανθρώπους να υπόκεινται κακομεταχείριση και παρενόχληση, αναφέροντας ένα περιστατικό όταν μία μαύρη βοηθητική ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα, αφού ένα μέλος του συνεργείου έκανε ρατσιστικά σχόλια γι’ αυτήν.

Η Κριστίν λέει ότι σκέφτηκε να μιλήσει για τις εμπειρίες της στο παρελθόν, ειδικά όταν το κίνημα MeToo ξεκίνησε.

«Είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν συγκρινόταν με αυτό που πέρασαν άλλες γυναίκες στη βιομηχανία. Οπότε παρέμεινα σιωπηλή και έσβηνα στα σκοτάδια, αφήνοντας πίσω μου εκείνες τις μέρες και την παρενόχληση που βίωσα», έγραψε στη HuffPost.

«Θα έκλεινε ένας κύκλος και θα επανόρθωναν αν με καλούσαν πίσω για μια guest εμφάνιση», έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram, κάνοντας tag την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και το HBO.

Η Κριστίν σημείωσε ωστόσο πως υπήρχαν πολλές θετικές εμπειρίες ενώ εργαζόταν στη σειρά, ειδικά στις αλληλεπιδράσεις της με σταρ όπως οι Κρίστιν Ντέιβις και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.