Ο Γιάννης Μπέζος μέσα από συνέντευξή του έθιξε την «ποιότητα» των τηλεοπτικών μέσων όπου τον τελευταίο καιρό έχει αναδιαμορφωθεί λόγω της πανδημίας.

Ο γνωστός ηθοποιός συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά «Παρουσιάστε» και δηλώνει πως είναι ικανοποιημένος καθώς ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος την ώρα που παίζει η σειρά.

«Είμαι ικανοποιημένος για να είμαι ολιγαρκής. Οι συνθήκες και οι οικονομικές δυνατότητες, το κλίμα με τον κορωνοϊό, δημιουργούν δυσκολίες, οπότε είμαι ικανοποιημένος. Όλα γίνονται με πίεση, δεν υπάρχει χρόνος. Η αποστολή μας είναι να παρηγορούμε τον κόσμο, προσπαθώ να δημιουργώ ένα κλίμα χαράς και οι τηλεθεατές να το συμμεριστούν. Είναι εξαιρετικά δύσκολο, θέλει κόπο για να γίνουν όλα όπως πρέπει, ειδικά σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που είναι πολτός», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

«Είμαι ικανοποιημένος, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, υπάρχουν σειρές, ριάλιτι, διαγωνισμοί μουσικής, ειδικά τις μέρες που παίζουμε εμείς», συμπλήρωσε.

Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως χρησιμοποιώντας τη λέξη «πολτός» εννοεί: «Η τηλεόραση έχει θλιβερά πράγματα. Μάλιστα, η εποχή που διανύουμε, λόγω κορωνοϊού, ευνοεί και εκπομπές – προγράμματα κλειδαρότρυπας. Λειτουργούν εκτονωτικά για τον κόσμο».

Εξέφρασε την άποψη του σχετικά με τα τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν μεγάλη απήχηση στη νέα γενιά καθώς και σε ηλικιακά μικρότερους τηλεθεατές.

«Δεν σημαίνει ότι η νέα γενιά είναι πάντα και καλή. Θεωρώ ότι ως χώρα έχουμε «νεολαγνεία», το κάνουν οι πολιτικοί, οι καλλιτέχνες. Δεν σημαίνει πως ότι κάνουν οι νέοι είναι καλό, ότι παλαιοί κακό. Πρέπει να λέμε την αλήθεια, να κάνουμε κριτικοί και οι νέοι που το αξίζουν θα καταλάβουν», κατέληξε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.