Σιωπηλός Δρόμος, στο Mega. Ένα σχολικό λεωφορείο. Εννέα μαθητές και μία καλοστημένη ομαδική απαγωγή που ταράζει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Δύο δυνατές συγγραφικές πένες, αυτή του Πέτρου Καλκόβαλη και της Μελίνας Τσαμπάνη, ένας βραβευμένος σκηνοθέτης, ο Βαρδής Μαρινάκης κι ένα αριστοτεχνικά επιλεγμένο καστ, ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μία νέα δραματική σειρά διεθνών προδιαγραφών. Τον «Σιωπηλό Δρόμο» που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 04/04/2021.

Σιωπηλός δρόμος: ποιοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν;

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος υποδύεται έναν επιτυχημένο επιχειρηματία. Απαιτητικός και σκληρός, ο απόλυτος αρχηγός της οικογένειας Καρούζου καταφέρνει πάντα να τα έχει όλα υπό τον έλεγχό του ακόμη κι όταν τα εγγόνια του πέφτουν θύματα απαγωγής.
Στο στόχαστρο μπαίνει η όμορφη, νεαρή δημοσιογράφος, το μαύρο πρόβατο της οικογένειας Καρούζου, η Θάλεια.
Η αστυνομική έρευνα κινείται σε αχαρτογράφητα νερά και ο αστυνομικός Νάσος Οικονομίδης έρχεται αντιμέτωπος με την πιο σκληρή πρόκληση της καριέρας του
Οι προσδοκίες των τηλεθεατών είναι μεγάλες αφού ήδη από τα πρώτα τρέιλερ όλοι αναμένουν τη νέα, δραματική σειρά του MEGA. Οι διθυραμβικές κριτικές από τη διαδικτυακή αβάν πρεμιέρ έρχονται να τις επιβεβαιώσουν.

Από πόσα επεισόδια αποτελείται η σειρά

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε 13 επεισόδια, κινηματογραφικών προδιαγραφών, που ανεβάζουν την αγωνία στα ύψη.

Κάθε πότε θα παίζεται ο Σιωπηλός δρόμος

Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Κυριακή στις 9:00 το βράδυ.

Σιωπηλός Δρόμος: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Σε ένα πλούσιο προάστιο της Αθήνας, στο Βαθύ Αττικής, το σχολικό λεωφορείο ενός ιδιωτικού σχολείου που πραγματοποιεί ένα από τα καθημερινά του δρομολόγια, αγνοείται. Μέσα σ’ αυτό επιβαίνουν 9 μαθητές του δημοτικού σχολείου, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών μιας προνομιούχας κοινότητας, μαζί με τον οδηγό και μια νεαρή συνοδό.
Εναέριες και επίγειες δυνάμεις τις αστυνομίας σαρώνουν από την πρώτη στιγμή την περιοχή, ενώ επικεφαλής των ερευνών αναλαμβάνει ο Νάσος Οικονομίδης, ένας έμπειρος αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.
Η συνταρακτική διαπίστωση πως πρόκειται για μια υπόθεση μαζικής απαγωγής δεν θα αργήσει να έρθει και ο αντίκτυπος θα είναι τεράστιος όχι μόνο για την δοκιμαζόμενη κοινότητα και τους τραγικούς γονείς, αλλά και για όλη τη χώρα. Μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η Θάλεια Καρούζου, μια νεαρή δημοσιογράφος, επιστρέφει στην γενέτειρά της και βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.