Όπως έγκυρα και αποκλειστικά σας ενημέρωσε το Radar.gr, ότι η συμμετοχή του ΤΧΣ στην Τρ. Πειραιώς θα είναι κάτω του 33,4%, δεν θα έχει δηλαδή το δημόσιο καταστατική μειοψηφία, ήρθε να επιβεβαιωθεί διά μέσου του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα!

Σε αντίθεση με ότι υποστήριζαν τα εξαπτέρυγα της παλιάς διοίκησης που δήθεν κόπτονταν για τα συμφέροντα του δημοσίου και της τράπεζας, ο έμπειρος και έγκυρος κεντρικός τραπεζίτης ανέδειξε με τις δηλώσεις του το αυτονόητο, ότι δηλαδή το τραπεζικό σύστημα για να εξυγιανθεί και να ανακάμψει χρειάζεται νέα κεφαλαία, φρέσκο χρήμα και όχι κρατικές ενισχύσεις.

Βλέπετε, οι παλιές διοικήσεις του τραπεζικού συστήματος είχαν κακομάθει στην κρατικοδίαιτη προσέγγιση.

Αυτοί να τα τρώνε, να γίνονται κροίσοι, οι μέτοχοι να βλέπουν τις περιουσίες τους να απαξιώνονται και το κράτος, είτε με δανεισμό είτε με λεφτά των φορολογουμένων πολιτών να επιχορηγεί τις ζημιές στη υγεία των κορόιδων!

Υπό αυτή την έννοια, θα πρέπει να αντιληφθούν οι τραπεζίτες του χθες, οι υπαίτιοι της κρίσης και οι ένοχοι της καταστροφής της οικονομίας, ότι όσο και αν φωνάζουν τα φερέφωνα και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι τους, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

ΥΓ. Στο μεταξύ ας αφήσουν τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και την κερδοσκοπία παραπέρα, η πιάτσα τους πήρε χαμπάρι…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.