Η Μαίρη Μάτσα, εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα», έχασε τη ζωή της σήμερα το πρωί όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ως τώρα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της κινούμενη στη λεωφόρο Μεσογείων.

Συντετριμμένοι και συγκλονισμένοι από τον θάνατό της είναι όλη η οικογένεια του ΑΝΤ1.

Η άτυχη γυναίκα, έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, κινούμενη στη λεωφόρο Μεσογείων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, καθώς έβγαινε απο τη γέφυρα του Σταυρού, στο ρεύμα προς Μαραθώνα, χτύπησε στα προστατευτικά και σύρθηκε για περίπου 30 μέτρα.

Άμεσα στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ και η Μαίρη Μάτσα διακομίστηκε στο ΚΑΤ όπου στη συνέχεια κατέληξε.

Συντετριμμένοι είναι οι άνθρωποι που δούλευαν για χρόνια μαζί της, καθώς η Μαίρη Μάτσα ήταν για πολλά χρόνια η χειρίστρια της κάμερας 3 της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», αυτή που «έβγαζε τον Γιώργο Παπαδάκη στον αέρα», όπως είπε και ο ίδιος σήμερα μεταδίδοντας την είδηση του θανάτου της.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η εικονολήπτρια Μαίρη Μάτσα

Την είδηση θανάτου ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του φανερά συγκινημένος και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα αφιέρωμα.

Μαίρη Μάτσα: Το αφιέρωμα που ετοίμασαν οι συνεργάτες της

https://www.youtube.com/watch?v=WiIkohzQptM

 

Την θλίψη του εξέφρασε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram όπου έγραψε: «Και πάλι, όπως κι από τον γερανό, θα μας κοιτάς από ψηλά. Καλό ταξίδι υπέροχη Μαίρη».

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.