Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, ή αλλιώς η Γαλλίδα «Ζορζέτ» από τις «Άγριες μέλισσες», βρέθηκε στο πλατό του «the 2Night show» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρανούτογλου.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Τα πρώτα βήματα στην υποκριτική

Η ηθοποιός μίλησε αρχικά για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική σε ηλικία μόλις 6 ετών ενώ αποκάλυψε και ποιο είναι το πραγματικό της όνομα.

«Έχω βαπτιστεί Χρύσα Μάρθα Ελένη γιατί είχε όρεξη ο παπάς εκείνη τη μέρα» είπε για το ασυνήθιστο όνομά της.

«Ήμουν πολύ τυχερή. Είμαι πολύ περήφανη για ό,τι έχω κάνει και χαίρομαι πολύ που έχω γνωρίσει όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η μητέρα μου είναι μουσικός. Μικρή είχα παίξει στις Μάγισσες τις Σμύρνης σε 2-3 επεισόδια στα έξι μου. Στα 12 είχα παίξει στο «Beauty and the beast». Μας είχαν πει να μην κοιτάξουμε ποτέ το κοινό και έκανα το λάθος και κοίταξα. Ήταν τεράστιο θέατρο, στο Μπάντμιντον. Ξέχασα τα λόγια, ήταν σοκαριστικό.» συμπλήρωσε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Οι «Άγριες Μέλισσες», τα γαλλικά και η Κάτια Δανδουλάκη

«Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει με τη σειρά. Δεν μιλάω καθόλου γαλλικά και ας έπαιξα τη Γαλλίδα στις Άγριες Μέλισσες. Μπορώ όμως να κοροϊδέψω ότι κάνω τη προφορά. Με την Κάτια Δανδουλάκη ήταν όνειρο να παίζω. Είναι μάθημα. Και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιώργος Γεροντιδάκης οι άνθρωποι που θέλουν το κοινό καλό, σου δίνουν χώρο. Είναι η ενέργεια τους. Είναι δουλεμένοι πάνω στο «εμείς». Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που νιώθεις ότι σε εμπιστεύονται και θέλουν να βγάλεις το καλύτερο αποτέλεσμα είναι ό,τι καλύτερο.» ανέφερε σχετικά με την δημοφιλή σειρά.

Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Τέλος, η Χρύσα Μιχαλοπούλου αναφέρθηκε και στον γνωστό σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο με τον οποίο διατηρεί σχέση ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται σε αυτόν έστω και με κάποιον…έμμεσο τρόπο.

«Ο ερωτάς περνάει απ’ το στομάχι. Μαγειρεύω φανταστικά. Μου μαγειρεύει κάποιος και τρώω ωραία αυτή τη περίοδο» είπε, ενώ συμπλήρωσε: «Είμαι στο samano radio. Πειρατικό ιντερνετικό ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Η εκπομπή μου λέγεται Underground με στρας. Ο Λεωνίδας κάνει την εκπομπή «Δύο μέτρα απόσταση».».

Χρύσα Μιχαλοπούλου - Λεωνίδας Κουτσόπουλος

 

Καλεσμένος της εκπομπής βρέθηκε το ίδιο βράδυ και ο Χρήστος Νικολόπουλος όπου αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί έφτασε σε σημείο να έχεις κρίσεις πανικού:

https://radar.gr/article/92119/xristos-nikolopoylos-oi-kriseis-panikoy-kai-i-istoria-me-to-proto-mpoyzoyki

Διαβάστε επίσης την συνέντευξη του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου και όσα αποκάλυψε:

https://radar.gr/article/91607/stamatis-spanoydakis-me-enoxloyn-oi-organomenoi-omofylofiloi

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.