Σα να μην πέρασε μια μέρα. Ο Λιούις Χάμιλτον ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη σεζόν: την κορυφή. Ο αγώνας είχε δύο πρωταγωνιστές, τον Χάμιλτον και τον Μαξ Φερστάπεν που μονομάχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και χάρισαν πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολουθήσαν το Grand Prix του Μπαχρέιν, αλλά στο τέλος μίλησε η εμπειρία και η ψυχραιμία του Βρετανού οδηγού της Μερσέντες.

Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε χθες την pole position στο Μπαχρέιν και σήμερα ξεκίνησε από την πρώτη θέση του Grid, αλλά αυτός που πανηγύρισε στο τέλος ήταν ο Λιουίς Χάμιλτον.

Ο Ολλανδός πιλότος τέσσερις γύρους πριν το τέλος του αγώνα, στην προσπάθειά του να προσπεράσει τον Λιούις Χάμιλτον, βγήκε εκτός πίστας, με τους ανθρώπους της Ρεντ Μπουλ να δίνουν αμέσως εντολή στον Μαξ Φερστάπεν να αφήσει τον Βρετανό να τον προσπεράσει, καθώς σε αντίθεση περίπτωση θα υπήρχε πέναλτι από τους αγωνοδίκες στον νεαρό οδηγό.

 

Ο Μαξ έκανε στην άκρη, ο Χάμιλτον πήρε την πρωτοπορία και παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ που του άσκησε ο Ολλανδός, κατάφερε να περάσει πρώτος την καρό σημαία και να πάρει τη νίκη.  Αυτή είναι η 96η νίκη για τον Βρετανό πιλότο, ο οποίος ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Χάμιλτον, με τις ευλογίες της Ρεντ Μπουλ, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί, με τον Μαξ να τερματίζει στη δεύτερη θέση και τον Μπότας στην τρίτη. Από εκεί και πέρα, στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Νόρις και στην πέμπτη ο Πέρες, με τους Λεκλέρκ, Ρικιάρντο, Σάινθ, Τσουνόντα και Στρολ να ολοκληρώνουν την 10άδα.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.