Έχουν κορμάρα και εκατομμύρια θαυμαστές. Στο πέρασμά τους, όλα τα αντρικά μάτια στρέφονται πάνω τους. Κι όμως, οι γυναίκες που ακολουθούν έχουν περάσει προ πολλού όχι τα πρώτα, ούτε τα δεύτερα – άντα αλλά έχουν αισιώς πατήσει τα πρώτα -ήντα. Αποτίνουμε φόρο τιμής στις πιο ωραίες 50άρες plus που όσο ωριμάζουν γίνονται… γευστικότερες.

Monica Bellucci

Με ποιά άλλη θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε; Η Monica Bellucci είναι το απόλυτο θηλυκό, η απόλυτη γυναίκα που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα αποτελεί τον διακαή πόθο όλων των ανδρών.

Η -αισίως 56χρονη -Ιταλίδα μας ανάγκασε να στραφούμε περισσότερο στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο και δεν το μετανιώνουμε στιγμή.

Μάλιστα, στα 50ν της έγινε και Bond girl στην ταινία του πράκτορα 007 με τίτλο «Spectre».

Η «καυτή» Monica που έδωσε επιτέλους τα παπούτσια στο χέρι στον αχώνευτο Vincent Cassel είναι και στοργική μαμά, καθώς έχει δύο κόρες, που ευχόμαστε να έχουν κληρονομήσει τα γονίδιά της.

Jennifer Aniston

Γλυκιά, όμορφη, φινετσάτη και με ελληνικά γονίδια.

Η Jennifer Aniston στα 52 της είναι η γυναίκα που πολλοί θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους.

Μπορεί ο Brad Pitt κάποτε να της ράγισε την καρδιά επιλέγοντας τη νεότερή της Angelina Jolie, αλλά οι ωραίοι άνδρες δεν έλλειψαν ποτέ από δίπλα της.

Τώρα βέβαια την κυνηγάει και πάλι άρα μπορούμε να πούμε ότι δεν πήγε και τόσο καλά αυτό.

Catherine Zeta-Jones

Όταν η Catherine Zeta-Jones παντρεύτηκε τον Michael Douglas, ο ταλαντούχος ηθοποιός απέκτησε πολλούς εχθρούς.

Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, άλλωστε, αφού έκανε δική του μία από τις ωραιότερες ηθοποιούς και κατά 25 χρόνια νεότερή του.

Σήμερα, η 51χρονη μελαχρινή καλλονή παραμένει στο πλευρό του περνώντας μαζί του τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε όταν προσβλήθηκε από καρκίνο στον λαιμό.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά και δείχνει να έχει ξεπεράσει τις όποιες διαφωνίες υπήρχαν στην σχέση τους που τους έφτασαν ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Salma Hayek

Άλλη μία μελαχρινή που κάνει τα αρσενικά να ξεχνούν τα «πιπίνια».

Η Salma Hayek έχει καμπύλες που μας αναγκάζουν να χρησιμοποιήσουμε το κλισέ ότι «κολάζουν κι άγιο».

Το μεξικάνικο ταπεραμέντο της 52χρονης δεν άφησε ασυγκίνητο τον δισεκατομμυριούχο Francois-Henri Pinault με τον οποίο έχει μία επεισοδιακή σχέση και μία κόρη.

Κι όμως, ο Γάλλος δεν δίστασε, όχι μόνο να την απατήσει, αλλά και να αποκτήσει παιδί με τη Linda Evangelista.

Ποιός είπε πώς οι ωραίες είναι και τυχερές στον έρωτα;

Courteney Cox

 

Στη σειρά «Cougar Town» υποδύεται μία χωρισμένη μητέρα κοντά στην ηλικία της.

Αν όμως δεν γνωρίζαμε την αλήθεια για την 56χρονη Courteney Cox, θα λέγαμε ότι η διανομή των ρόλων είναι λανθασμένη.

Διαθέτει απίστευτα γυμνασμένο σώμα και τα πανέμορφα μάτια της είχαν «κολλήσει» τους άνδρες ήδη από τα «Φιλαράκια», έστω κι αν υποδυόταν την «σπαστική» Monica.

Όταν χώρισε από τον επί 11 χρόνια σύζυγό της David Arquette, εκείνος έπαθε κατάθλιψη και το έριξε στο ξενύχτι και το αλκοόλ. Ποιός τον αδικεί;

Jennifer Lopez

Λατίνα, sexy και με κίνηση και οπίσθια που τρελαίνουν κόσμο.

Μπορεί η Jennifer Lopez να διανύει αισίως το 51ο έτος της ηλικίας της και να είναι μητέρα διδύμων, αλλά παραμένει μία από τις πιο hot παρουσίες της showbiz.

Η απίστευτα ελκυστική εμφάνισή της ήταν σύμφωνα με τις κακές γλώσσες κι ένας από τους λόγους που διαλύθηκε ο γάμος της με τον ασχημούλη Marc Anthony: «Την έκανε να νιώθει χάλια με τον εαυτό της όταν ήθελε να φορέσει κάτι sexy.

Του άρεσε να ντύνεται συντηρητικά και πιο “συζυγικά”. Μισούσε το γεγονός ότι ήταν σύμβολο του sex» λένε όσοι έζησαν από κοντά το ζευγάρι.

Μετά τον χωρισμό τους, η τραγουδίστρια απελευθερώθηκε και ξαναβρήκε το στυλ της.

Kim Cattrall

 

H… ξεδιάντροπη Samantha του «Sex and the City» επισκίαζε τις νεότερες συναδέλφους της στο δημοφιλές σίριαλ.

Χωρίς κανένα ταμπού στο sex, η Kim Cattrall περνά και στην πραγματικότητα μία παρόμοια εικόνα έχοντας γράψει μαζί με έναν εκ των τριών πρώην συζύγων της το βιβλίο «Satisfaction: The Art of the Female Orgasm» και η εμφάνισή της της το επιτρέπει.

Είναι η μεγαλύτερη της λίστας μας ούσα πλέον 64 χρόνων παρακαλώ, αλλά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις μικρότερες.

Μeg Ryan

Άλλη μία όχι πια 40άρα, αλλά πατημένη 50άρα που μπορεί με τη γοητεία της να βάλει κάτω πολλές 20άρες.

Αν κι έχει το look του «girl next door», τα γαλάζια μάτια της, τα εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά της και το μικροσκοπικό, καλοσχηματισμένο σώμα της δίνουν επάξια στη Meg Ryan μία θέση στη λίστα μας.

Α, να μην ξεχάσουμε και την κλασική πλέον σκηνή της προσποίησης οργασμού σε εστιατόριο στο «Όταν ο Harry γνώρισε τη Sally».

Sandra Bullock

Η αγαπημένη της Αμερικής μεγάλωσε! Η Sandra Bullock πάτησε τα 56, αλλά βλέποντάς την δεν διαπιστώνουμε πολλές διαφορές με την οδηγό λεωφορείου που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της στο «Speed».

Μπήκε ακόμα περισσότερο στις καρδιές μας όταν παρέλαβε το Oscar πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Τhe Blind Side» και στη συνέχεια μαθεύτηκε ότι ο σύζυγός της, Jesse James, την απάτησε ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσουν παιδί.

Εκείνος έγινε ένας από τους πιο μισητούς άνδρες των ΗΠΑ κι εκείνη μία «hot mama» υιοθετώντας τον μικρούλη Louis Bardo Bullock που πλέον απολαμβάνει όλη την αγάπη της.

Elizabeth Hurley

Αρκετοί τη θεωρούν την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο.

Κάποιοι δεν συμφωνούν, αλλά σίγουρα κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η Elizabeth Hurley αξίζει μία θέση στη λίστα με τις ωραιότερες γυναίκες άνω των 40.

Για όσους ίσως την είχαν ξεχάσει, η εμφάνισή της στη σειρά «Gossip Girl» όπου υποδύεται την «bitch» αρχισυντάκτρια περιοδικού που ξεμυαλίζει τον νεαρό Nate Archibald τους θύμισε γιατί τα πράσινα μάτια και το θανατηφόρο κορμί της θα μας κάνουν να την αγαπάμε μέχρι τα βαθιά γεράματα!

Η ίδια, πάντως, ως μοιραία γυναίκα είναι… ατακτούλα καθώς είχε κυκλοφορήσει η φήμη οτι είχε ένα σύντομο- αλλά καυτό- ειδύλλιο με τον πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον.

Halle Berry

Δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της, αλλά αυτό δεν της στερεί τίποτα από τη σεξουαλικότητά της.

Ως catwoman έδειξε ότι διαθέτει αψεγάδιαστο σώμα, έστω κι αν τιμήθηκε με το «Χρυσό Βατόμουρο» για την ερμηνεία της, ενώ η έξοδός της από τη θάλασσα με το πορτοκαλί μπικίνι στην ταινία «Die Another Day» είναι μία από τις classic κοριτσιού του James Bond.

Κι όμως, η κάτοχος Oscar για τον «Χορό των Τεράτων» Halle Berry είναι 54 χρόνων, αν και το σοκολατένιο κορμί της «σβήνει» πολλές συναδέλφους της που έχουν τα μισά της χρόνια.

Demi Moore

 Όταν έπαιξε στην ταινία «Striptease» στοίχειωσε τα ανδρικά όνειρα. Σήμερα, στα 58 η πιο ποθητή cougar στον κόσμο σύμφωνα με την καναδέζικη ιστοσελίδα cougarlife.com, παραμένει εκθαμβωτική.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Demi Moore είχε επί χρόνια στο πλευρό της τον κατά 16 χρόνια νεότερό της Ashton Kutcher.

Η απιστία του της στοίχισε, την έκανε να πιάσει πάτο, αλλά σήμερα είναι πολύ καλύτερα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr