Η κα Σακελλαροπούλου μαζί με τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους λίγο μετά τις 20:00. Για το επίσημο δείπνο, η ΠτΔ επέλεξε μπλε βελούδινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και μαύρες γόβες.

Μαρέβα και Κυριάκος Μητσοτάκης, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και Παύλος Κοτσώνης / Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ/EUROKINISSi

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη. Η κα Μητσοτάκη επέλεξε για το δείπνο μπλε ρουά φόρεμα δια χειρός Marios Schwab, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου. Zeus and Dione. Το φόρεμα έχει σαφείς επιρροές από αρχαιοελληνικό ένδυμα, με τις μακριές πτυχώσεις και τη χαρακτηριστική ροή του υφάσματος.

Με έμπνευση από την Ελλάδα, είναι και η εμφάνιση της προέδρου της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννας Αγγελοπούλου.

Γιάννα Αγγελοπούλου / Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ/EUROKINISSi

Με μπλε παντελόνα και γόβες στον ίδιο χρωματισμό, η κα Αγγελοπούλου επέλεξε ένα ιδιαίτερο λευκό πουκάμισο με όγκο στα μανίκια και παραδοσιακό αμάνικο επενδύτη. Η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» φορούσε σκουλαρίκια πιστό αντίγραφο εκθεμάτων του Μουσείου Μπενάκη από το εργαστήριο κοσμημάτων Σπύρου και Κατερίνας Κούκου. Το κομμάτι, ωστόσο, που ξεχωρίζει είναι ο αμάνικος επενδύτης. Πρόκειται για επενδύτη πιρπιρί Ιωαννίνων, δάνειο από το μουσείο του Λυκείου Ελληνίδων, το οποίο διαθέτει πολλά παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα.

Από την πλευρά της, η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, επέλεξε φόρεμα στην απόχρωση του γκρι, το οποίο είχε ιδιαίτερες κεντητές λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος και στο τελείωμα των μανικιών. Το λουκ ολοκληρώθηκε με πέρλες στο λαιμό και διακριτικά κοσμήματα στο χέρι, ενώ κρατούσε χρυσή εσάρπα και ασορτί clutch.

Η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μπλε απόχρωση επέλεξε και η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία προτίμησε τουαλέτα με ιδιαίτερο λαιμό και κομψά κοσμήματα.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη / Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ/EUROKINISSi

Λιτή και κομψή εμφάνιση έκανε η υπουργός Αμυνας της Γαλλίας, Φλοράνς Παρλί, η οποία εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με μπλε φόρεμα.

Φλοράνς Παρλί / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.