Ο Χρήστος Τζόλης ενδιαφέρει τη Ντόρτμουντ η οποία είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει. Η Bild έκανε εκτενές ρεπορτάζ στην περίπτωση του Έλληνα αστέρα του ΠΑΟΚ και φυσικά εμπλέκει το όνομα της Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί είναι ιδιαίτερα ζεστοί για την απόκτηση του Τζόλη και είναι πρόθυμοι να τον κάνουν δικό τους. Με τι αντίτιμο; Οποιοδήποτε. Η Ντόρτμουντ δεν έχει πρόβλημα να δώσει και το κάτι παραπάνω για να κάνει δικό της τον Έλληνα άσο. Κι αυτό γιατί αποτελεί ακόμα ένα πολλά υποσχόμενο project, στο οποίο μπορεί να «χτίσει». Και φυσικά, αργότερα, να τον… μοσχοπουλήσουν.

Τόσο η Ρέαλ Μαδρίτης όσο και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν δείξει ένα, κάποιο ενδιαφέρον για τον σούπερ σταρ της γερμανικής ομάδας. Αμφότερες μπορούν να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη. Με μοναδικό σκοπό να ντύσουν στα χρώματά τους το μεγάλο αστέρι της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως επιβεβαίωσε και με το ρεπορτάζ της η αγγλική εφημερίδα “Telegraph”.

Σύμφωνα με την “Telegraph” οι Άγγλοι ναι μεν μπορεί να έχουν μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από τους Μαδριλένους, αλλά, πιστεύουν ότι η δόξα και η ιστορία της Ρεάλ είναι πολύ μεγαλύτερο δέλεαρ για τον Χάαλαντ. Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτές οι δύο ομάδες που θέλουν τον Σκανδιναβό. Μιας και τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Τσέλσι τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.