Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του αντιδήμαρχου Ραφήνας, Χρήστου Τσεμπέρη, σχετικά με τον Μένιο Φουρθιώτη. Ο αντιδήμαρχος Επικοινωνίας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, Χρήστος Τσεμπέρης προχώρησε σε καταγγελία που προκαλεί αίσθηση σχετικά με το γεγονός πως η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει σε διάθεση περιπολικών και προσωπικού από διάφορα αστυνομικά τμήματα του λεκανοπεδίου για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεων. Όπως αναφέρουν τα έγγραφα, τα οποία κοινοποίησε ο Χρήστος Τσεμπέρης στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media, εννέα αστυνομικά τμήματα συνεισφέρουν με τη διάθεση… εννέα περιπολικών και δεκατεσσάρων αστυνομικών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso» η συνύπαρξή τους έχει διαταραχθεί λόγω της απρεπούς συμπεριφοράς του παρουσιαστή, ο οποίος τους χρησιμοποιεί ως… υπηρετικό προσωπικό! Το εντυπωσιακό, ωστόσο, ήταν ότι για την… αξιοζήλευτη θέση του «προστάτη» του τηλεπαρουσιαστή είχαν υποβληθεί αιτήματα από 17 ενστόλους!

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν κυριολεκτικά με την ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και την αδιανόητη υποστελέχωση με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, να βγάλουν έστω βάρδιες και να κάνουν τα δέοντα, οι ανεκδιήγητοι επιτελικοί του “κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου” αφαιρούν περιπολικά και στελέχη για να “φυλάνε” τον κο… Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως. Και αυτοί του Υπουργείου του σερίφη μιλάνε για την ασφάλεια του πολίτη και δεν ντρέπονται. Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει».

Η απάντηση της αστυνομίας

«Σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» απάντησε με ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.