Φίλοι της μόδας και της μεγάλης οθόνης περιμένουν πώς και πώς να βγει στις αίθουσες. Ήδη οι πρώτες φωτογραφίες από το σετ έχουν βγει στη δημοσιότητα. Όπως αυτή με το πρωταγωνιστικό δίδυμο, στους ρόλους του Maurizio Gucci (Άνταμ Ντράιβερ) και της συζύγου του Patrizia Reggiani (Lady Gaga) να ποζάρουν σε ένα χιονισμένο τοπίο.

Στις νέες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας βλέπουμε τον Αλ Πατσίνο -υποδύεται τον θείο του Μαουρίτσιο Γκούτσι- και τη Ρουμάνα καλλονή ηθοποιό Μανταλίνα Ντιάνα Γκενέα.

SPL5217338_016

Για πάνω από μία δεκαετία, ο Ridley Scott προσπαθούσε να βγάλει το “House of Gucci”, σε σενάριο της Andrea Berloff. Στο Hollywood υπήρχαν μάλιστα έντονες φήμες που ήθελαν την Angelina Jolie και τον Leonardo diCaprio να πρωταγωνιστούν. Το 2012 έγινε λόγος πως θα αναλάμβανε η κόρη του, Jordan Scott, με πρωταγωνιστρία την Penelope Cruz. Η ταινία επέστρεψε ξανά το 2016, που έπεσε στο τραπέζι το όνομα της Margot Robbie. Όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν, αφού η Lady Gaga και ο Adam Driver είναι επίσημα οι πρωταγωνιστές και αλήθεια δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο δίδυμο. Το σενάριο τελικά υπογράφει ο Roberto Bentivegna.

SPL5217338_003

Επιπλέον ονόματα που γνωρίζουμε ότι θα πλαισιώνουν το cast είναι αυτό του Al Pacino, που θα υποδυθεί τον Aldo Gucci, θείο του Maurizio. Του Jared Leto τον Paolo Gucci, γιο του Aldo. Του Jeremy Irons τον Rodolfo Gucci, πατέρα του Maurizio. Της Camille Cottin την Paola Franchi, την τελευταία σχέση του Maurizio πριν τον θάνατό του.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να προβληθεί στην μεγάλη οθόνη στις 24 Νοεμβρίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα  και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.