Διάβασα με έκπληξη, είναι η αλήθεια, ως προς την έρευνα που ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί η Κομισιόν σχετικά με ενδεχόμενη κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης της ΔΕΗ εις βάρος ανταγωνιστών της στην ενέργεια!

Κατ’ αρχήν να σημειώσω ότι σε μεγάλο αριθμό μέσων ενημέρωσης το θέμα προβλήθηκε όχι ως έρευνα από την Κομισιόν όπως είναι η πραγματικότητα, αλλά ως μια δεδομένη υπόθεση που έχει κριθεί.

Και υπό αυτό το πρίσμα είναι προφανές πως εξυπηρετήθηκαν σκοπιμότητες.

Το δεύτερο που επίσης έχει σημασία είναι πως η υποτιθέμενη κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης της ΔΕΗ αφορά πράξεις και αποφάσεις που έλαβαν χώρα το 2017.

Επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή. Και υπό αυτή την έννοια διερωτώμαι γιατί ΜΜΕ που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζουν τόσο ψηλά την είδηση και την κάνουν …σημαία, μολονότι αφορά πιθανή κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης που πραγματοποιήθηκε επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα;

Το τρίτο και τελευταίο που θέλω να παραθέσω είναι πως όλη αυτή η υπόθεση «έσκασε» εντελώς συμπτωματικά και σηκώθηκε από τα media επίσης συμπτωματικά πολύ ψηλά, μία μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση δυσαρέσκειας των βιομηχάνων ως προς το ανοικτό ζήτημα της τιμής ρεύματος προς την βιομηχανία όπου η ΔΕΗ κρατά σκληρή στάση υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα των μετόχων της, δηλαδή κυρίως του κράτους …

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.