Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε χθες βράδυ, Δευτέρα, ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, με την οποία δεν έχει απασχολήσει ποτέ ως τώρα, τους γονείς του αλλά και την εμμονή του με τον τζόγο.

«Οι γονείς μου παντρεύτηκαν όταν ήταν 70 χρονών»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για πρώτη φορά για τους γονείς του οι οποίοι παντρεύτηκαν όταν ήταν πια ηλικιωμένοι ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει ζήσει πολύ τον πατέρα του.

«Τον πατέρα μου δεν τον έζησα. Ο πατέρας μου δεν είχε παντρευτεί την μητέρα μου και η μητέρα μου το έφερνε βαρέως ότι εγώ ήμουν ένα εξώγαμο παιδί. Η μητέρα μου χρόνια μετά, ζήτησε να παντρευτούν. «Για να συνεχίσει να σε βοηθάει ο γιός μου θα με παντρευτείς» του είπε. Και παντρεύτηκαν, εκείνη στα 60 και εκείνος στα 70 και μετά χώρισαν. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος και η μητέρα μου πριμαντόνα».

Γιώργος Κωνσταντίνου: Η «κρυφή» προσωπική ζωή

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο Γιώργος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι δεν θέλησε ποτέ να την προβάλλει στις κάμερες.

«Είχα μια απέχθεια στο σκάλισμα της προσωπικής ζωής. Απέκλεισα την προσωπική μου ζωή από τη δημοσιότητα.. Ο έρωτας δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Πέρασα ελαφρά από αυτή την ιστορία. Με τα παιδιά μου είμαι φιλαράκια. Με την κόρη μου έχουμε παίξει και μαζί. Η κόρη μου θέλει με τα δικά της όπλα να πολεμήσει. Προσπαθούμε να απελευθερωθούμε ο ένας από τον άλλον».

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ο εθισμός με τον τζόγος και η προσωπική ζωή που δεν ξέραμε

Η εμμονή με τον τζόγο

Τέλος, ο Γιώργος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε και στον εθισμό που είχε παλιά με τον τζόγο.

«Όλοι έχουν μείνει σε αυτό το σημείο του βιβλίου μου γιατί πουλάει. Θα είχα κάθε λόγο να το εξαφανίσω… Νομίζω ότι ο τζόγος κατά την φιλοσοφική μου άποψη, είναι έμφυτος. Από μικρά παιδάκια λέμε αυτό είναι δικό μου και ποιος θα κερδίσει κέρματα. Ο τζόγος είναι ένα σκαλοπάτι που οδηγεί στην μεγάλη κατηφόρα. Αν μπλέξεις με αυτό, είναι ένας καταστροφικός εθισμός. Το λέει άλλωστε και το ρητό «πας παίζων χάνει». Κανείς δεν βγαίνει νικητής, όποιος τζογάρει χάνει. Στιγμιαίες είναι οι νίκες, όπως και το ναρκωτικό… Ήταν μια παγίδα. Έγραψα αυτό το πράγμα για να πω πόσο καταστροφικό είναι, όπως θα έλεγα και για τα ναρκωτικά. Δεν το έκανα για να πω ότι έπαιζα. Ωστόσο έγινε σημαία».

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.