Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση, η δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε ότι ενώ ήταν έγκυος στον Άρτσι, της ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι ο γιος τους δεν θα είχε κρατική προστασία και ασφάλεια.

«Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να μην πάρει τελικά πριγκιπικό τίτλο, καθώς όσο περισσότερους τίτλους έχει κάποιος, τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια χρειάζεται» είπε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ.

Σε ερώτηση της Όπρα Γουίνφρεϊ γιατί ο Άρτσι δεν πήρε πριγκιπικό τίτλο, η Μέγκαν Μαρκλ απάντησε ότι στο παλάτι έτρεμαν στην ιδέα ενός «πρίγκιπα με σκούρο δέρμα».

Υπήρξαν πολλές συζητήσεις της οικογένειας με τον Χάρι, αλλά και με την ίδια στις οποίες της τόνιζαν τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει αυτό στη μοναρχία.

Τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε ενώ ήταν έγκυος αποκάλυψε η δούκισσα του Σάσεξ, τονίζοντας ότι το παλάτι αρνήθηκε να της παράσχει βοήθεια ενώ της είχαν πάρει τα κλειδιά και το διαβατήριό της.

«Απλά δεν ήθελα να είμαι άλλο ζωντανή. Και αυτή ήταν μια ξεκάθαρη, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη. Και θυμάμαι πως με κρατούσε αγκαλιά ο Χάρι. Είχα πει ότι χρειαζόμουν βοήθεια αλλά από το παλάτι μου είπαν ότι δεν μπορούσα, ότι δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό», είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

«Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν τρομοκρατημένος. Δεν είχα προετοιμαστεί και βρέθηκα κι εγώ σε ένα σκοτεινό σημείο. Ήθελα να είμαι εκεί για εκείνη. Ήμουν πανικόβλητος» είπε από την πλευρά του ο πρίγκιπας Χάρι.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.