Αυτός ο Αστέρας είναι φτιαγμένος από ατσάλι και για μεγάλα πράγματα! Η ομάδα του Ράσταβατς έμεινε όρθια στο Περιστέρι και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της αφού τρέχει σερί δέκα αγώνων αήττητη.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει πρώτος στην… πρώτη κλασική ευκαιρία του παιχνιδιού… Ο Μανούσος βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή του Αστέρα και με μία καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0 για την ομάδα του Περιστερίου.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν και άλλο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ με τη βοήθεια του VAR…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας εμφανίστηκε πιο ορεξάτος, έχοντας την πρωτοβουλία και τις ευκαιρίες. Το εκπληκτικό γκολ του Αλί Μπαμπά στο 77’, διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης (1-1), με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Ατρόμητος(Παντελίδης): Θεοδωράκης(28′ Μανδάς), Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης, Ούμπιδες(80′ Χριστοδουλόπουλος), Αγκάγιεφ(46′ Νταβιώτης), Μουνίθ(67′ Γκάλο), Μανούσος(67′ Κωτσόπουλος)

Αστέρας Τρίπολης(Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κότσιρας(75′ Γκαρσία), Άλβαρες, Χριστόπουλος, Σουάρεθ, Βαλιέντε(61′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ριέρα, Σίτο(46′ Λ. Φερνάντεθ) Μπαράλες, Ρίτζις(75′ Αλί Μπαμπά)

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.