Οι κινηματογράφοι της Νέας Υόρκης ανοίγουν τις πόρτες τους απο σήμερα έπειτα σχεδόν απο ένα χρόνο κλεισίματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Λίαμ Νίσον σχεδιάζει να βγει έξω και να το γιορτάσει.

Ο γνωστός ηθοποιός όπου έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid 19 θα ευχαριστήσει προσωπικά τους θεατές που παρακολουθούν την ταινία δράσης «The Marksman», στην οποία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Αυτό πρέπει να καταγραφεί. Θα είναι ωραίο να καλωσορίζω τους ανθρώπους. Νομίζω ότι η μετάβαση στον κινηματογράφο είναι λίγο ιερή εμπειρία. Ένιωθα έτσι από τότε που ήμουν παιδί» » δήλωσε ο Βορειοϊρλανδός ηθοποιός.

«Το εκ νέου άνοιγμα της Νέας Υόρκης είναι μια ισχυρή συμβολική κίνηση για το κοινό που πηγαίνει στον κινηματογράφο ότι είναι εντάξει να αρχίσουν με προσοχή να κάνουν αυτό που τους αρέσει», ανέφερε ο Τομ Όρτενμπεργκ, επικεφαλής της Open Road / Briarcliff, εταιρείας διανομής της ταινίας «The Marksman».

Ο Λίαμ Νίσον ίσως μιλήσει με τους θεατές για το φημισμένο δίδυμο, Μάικλ Ρεντγκρέιβ και Ρέιτσελ Κέμπσον τους παππούδες της αείμνηστου συζύγου του Νατάσα Ρίτσαρντσον που πρωταγωνιστούσαν σε θεατρικές παραστάσεις στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της έκρηξης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.