«Δεν θα ήθελα να χάσω ούτε άλλη μία ημέρα από τη ζωή μου. Δεν χάρηκα ούτε τη μητρότητα. Η ενδοοικογενειακή βία είναι η ρίζα του κακού». Με αυτή την κουβέντα η κακοποιημένη σύζυγος του τραγουδιστή Κώστα Δόξα άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της δραματικής προσωπικής της ιστορίας στο zougla.gr

Νέος άνθρωπος, φιλόλογος και ιστορικός τέχνης, με έναν ρέοντα λόγο, η Μαρία Δεληθανάση δεν κρύβεται πίσω από τις μάσκες. Εξιστορεί με ωμό ρεαλισμό το πώς από το 2016 ο σύζυγός της την κακοποιούσε, σωματικά και λεκτικά. Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές και η βία που, όπως καταγγέλλει, ασκούσε ο Κώστας Δόξας πάνω της ξεπερνά κάθε φαντασία.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της γυναίκας, η οποία υπέφερε αυτή τη βάναυση συμπεριφορά ακόμα και όταν το μωρό της κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, ο Κώστας Δόξας είχε ξαφνικά ξεσπάσματα θυμού για ασήμαντες αφορμές.

Μέσα στην κρίση του ξεπερνούσε κάθε όριο αυτοσυγκράτησης. Έβριζε, απειλούσε και έφθανε στο σημείο ακόμα και να χτυπήσει την ίδια τη μάνα του παιδιού του.

Η κα. Δεληθανάση δέχθηκε να μιλήσει στο zougla.gr κοιτώντας κατάματα τον φακό και αναλαμβάνοντας την ευθύνη των καταγγελιών της κατά του συζύγου της Κώστα Δόξα.

Ο τελευταίος ξυλοδαρμός

Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο τον Απρίλιο του 2020 με τον τραγουδιστή να βγαίνει, για ακόμα μια φορά, εκτός εαυτού επειδή η σύζυγός του… τόλμησε να τον ρωτήσει με ποια συνομιλούσε στο τηλέφωνο.

Η περιγραφή σοκάρει:

 

«Χτύπησε τότε το τηλέφωνό του και ήταν μια γυναίκα και συζητούσαν πότε θα πάει εκείνος στην Κρήτη και, όταν το ανακάλυψα, του ζήτησα εξηγήσεις νιώθοντας εξαπατημένη και σαφώς εκνευρισμένη: “Μα είναι δυνατόν; Έχουν γίνει τόσα, έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμα μιλάς με τη Μ.Π. και της επιτρέπεις να σε παίρνει τηλέφωνα και να μιλάς μέσα στο ίδιο μου το σπίτι; Μου λες ψέματα για όλα”.

Έτρωγα ξύλο καθημερινά

Τότε, ενώ το παιδί κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, υπήρχε έντονος διάλογος, άρχισε να με χτυπάει με γροθιές και κλοτσιές, μου χτυπούσε με δύναμη το κεφάλι στην ντουλάπα, μου έδινε χαστούκια και γροθιές στο πρόσωπο, μου έσκισε το κάτω χείλος και άρχισε να τρέχει αίμα, μου έδωσε γροθιά στο μάτι, με κλοτσούσε στο σώμα, μου τραβούσε τα μαλλιά και με τα χέρια του μου έσφιγγε τους καρπούς μου με όλη του τη δύναμη, προσπαθώντας να μου τους σπάσει, ταυτόχρονα με έφτυνε στο πρόσωπο και με έβριζε: “Παλιοπουτάνα, δεν θα μου κάνεις εσύ κουμάντο στη ζωή μου. Ποια νομίζεις ότι είσαι, μωρή καριόλα;”.

»Έφυγα αμέσως τρέχοντας έντρομη από το σπίτι γύρω στις 00:30 το βράδυ. Μπήκα στο αυτοκίνητο και ενημέρωσα αμέσως την ξαδέρφη μου, η οποία με συνόδευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γεώργιος Παπανικολάου”, όπου έκανα εξετάσεις».

Κώστας Δόξας: Οργισμένη απάντηση στις καταγγελίες της πρώην συζύγου

Ο Κώστας Δόξας έρχεται Κύπρο για να κάνει φασαρία | Check In Cyprus

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής με δελτίο Τύπου διαψεύδει τις καταγγελίες και επισημαίνει πως νιώθει έντονη αγανάκτηση και θλίψη για όσα λέει η πρώην σύζυγός του σε βάρος του.

Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για κατευθυνόμενη δημοσίευση με στόχο να τον πλήξει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς φέτος έκανε «επιτυχημένη εμφάνιση σε τηλεοπτικό show» ενώ ένα χρόνο ήταν άνεργος.

Δικαστικές αποφάσεις

Μάλιστα, ο τραγουδιστής επικαλείται δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό του ως έχουσα «αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά», ενώ έχει και «παράλογες οικονομικές απαιτήσεις».
Παράλληλα, όπως εξηγεί νιώθει θλίψη, καθώς στο προσκήνιο βρίσκεται πια και η ανήλικη κόρη τους, με τον ίδιο να δηλώνει πως αρνείται να συμμετάσχει σε αυτό το «παιχνίδι», ενώ καλεί να αποσυρθούν οι εν λόγω δημοσιεύσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.