Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ έχει ξεκινήσει, με το αμερικανικό δίκτυο CBS να δίνει στο κοινό μια πρώτη γεύση και τα πλάνα να κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Η συνέντευξη της χρονιάς

«Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάω έχοντας δίπλα μου τη σύζυγό μου. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν γι’ εκείνη (τη μητέρα του, Νταϊάνα) να περνάει μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνη της πριν από τόσα χρόνια. Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε και για τους δύο μας αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο» ακούμε τον Χάρι να λέει στο πρώτο από τα δύο τρέιλερ, με την εγκυμονούσα Μέγκαν να συμφωνεί.

Στο δεύτερο τρέιλερ, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει ότι τέθηκαν όλα τα ερωτήματα και στο τέλος σημειώνει κοιτάζοντάς τους ότι «έχετε πει ορισμένα πολύ σοκαριστικά πράγματα» χαρακτηρίζοντας τα όσα ζει στο ζευγάρι «σχεδόν απίθανα».

Ήδη κάποιοι σχολιάζουν αρνητικά την επιλογή φορέματος της Μέγκαν Μαρκλ, που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

 

Το νέο teaser που «ανάβει» φωτιές

«Δεν ξέρω πώς θα μπορούσαν να περιμένουν ότι μετά από τόσον καιρό θα ήμασταν απλώς σιωπηλοί. Αν υπάρχει ένας ενεργός ρόλος που παίζει το Παλάτι για να διαιωνίσει τα ψεύδη εναντίον μας και αν αυτό έρχεται με κίνδυνο απώλειας πραγμάτων εκεί είναι πολλά που έχουν χαθεί ήδη», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μέγκαν.

Το teaser έρχεται μία μέρα μετά τις κατηγορίες που διέρρευσαν στα Μέσα για κακομεταχείριση των υπαλλήλων, από την Μέγκαν Μαρκλ όσο ήταν στην Αγγλία. Φυσικά η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι, αρνήθηκε όσα ακούγονται για το όνομα της.

Η εκ βαθέων συνέντευξη που το διάσημο ζευγάρι έδωσε στην αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ αναμένεται να βγει στον αέρα στις 7 Μαρτίου.