Ένας ένας φαίνεται να «εγκαταλείπουν» την Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή της οι χορηγοί και αποσύρονται.

Πρώτη αποχώρησε η «Nak Shoes» ενώ σήμερα ανακοίνωσε την απόσυρση της χορηγίας της και η σειρά καλλυντικών «Grigi». Αφορμή στάθηκαν δηλώσεις της παρουσιάστριας για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η εταιρεία που έκανε την αρχή και απέσυρε πρώτη την χορηγία της από την εκπομπή που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε ότι «διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής για το κοινωνικό κίνημα #MeToo» και για αυτόν το λόγο, αποχωρεί.

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχωρούν οι χορηγοί

Ενώ, με τη σειρά της σήμερα, η εταιρεία καλλυντικών «Grigi» με ανακοίνωσή της στα social media κάνει γνωστό ότι αποσύρει τη χορηγία της από την εν λόγω εκπομπή επίσης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι: «Η εταιρεία Grigi καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» και γι’ αυτό το λόγο αποσύρει τη χορηγία της από την εκπομπή. Είμαστε δίπλα στα θύματα και στις οικογένειές τους» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι χορηγοί «αδειάζουν» την Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί αποχωρούν οι χορηγοί από την εκπομπή της

Αφορμή για την αποχώρηση χορηγών ήταν σχόλια της κ. Στεφανίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο στόχαστρο όταν, προβάλλοντας στην εκπομπή την φωτογραφία του Λιγνάδη με τον σκούφο και την μάσκα, είπε μια ατάκα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχωρούν οι χορηγοί

«Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης».

Οι εκφράσεις αυτές προκάλεσαν στα social media και όπως φαίνεται…δεν άρεσαν καθόλου ούτε στους χορηγούς.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.