Στο ίδιο έργο θεατές… Όπως στον πρώτο γύρο στην αναμέτρηση του Old Trafford έτσι και σήμερα στο Stamford Bridge, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 0-0.

Οι «μπλε» είχαν την κατοχή στα πόδια τους, ωστόσο η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν άριστη στα μετόπισθεν και άφησε ελάχιστες φορές τους γηπεδούχους να βγουν μπροστά με πραγματικές… αξιώσεις.

Παρέμεινε αήττητος στο τιμόνι των Λονδρέζων ο Τούχελ, έφτασε τα 20 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια αήττητη στην Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Τσέλσι μπήκε πιο ορεξάτη στο παιχνίδι, παίρνοντας από νωρίς την μπάλα στα πόδια της… Οι φάσεις ωστόσο έλειπαν για το σύνολο του Τούχελ, με την πρώτη καλή ευκαιρία να έρχεται προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου… Ο Χάντσον Οντόι σέντραρε εξαιρετικά στον Ζιρού, ωστόσο ο Γάλλος δεν μπόρεσε να βρει καλά την μπάλα, στέλνοντας την άουτ.

Η καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού, ήρθε στο 2ο λεπτό του… δεύτερου ημιχρόνου. Ο Τσίλγουελ βρήκε μόνο του τον Ζίγιες μέσα στην περιοχή, με τον Ντε Χέα να σταματάει εντυπωσιακά τον Μαροκινό, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του!

Λίγα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά της Γιουνάιτεντ να απειλήσει σοβαρά… Ο Γκρίνγουντ βρήκε ελεύθερο χώρο και σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μεντί!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν μπροστά και στην επόμενη αμέσως φάση, έχασαν μία ακόμη σημαντική ευκαιρία με τη σέντρα του Σο να μένει ανεκμετάλλευτη στην «καρδιά» της περιοχής…

Η Τσέλσι κατάφερε να βρεθεί και πάλι κοντά στο γκολ, ωστόσο η προβολή του ΜακΤόμινεϊ… έσωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ωραία κούρσα του Μάουντ.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Τσίλγουελ, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Χάντσον Οντόι (46’ Τζέιμς), Κόβατσιτς, Καντέ, Μάουντ, Ζιγές (78 Βέρνερ), Ζιρού (65’ Πούλισικ)

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Γκρίνγουντ (78’ Μαρσιάλ), Φερνάντες, Τζέιμς, Ράσφορντ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.