Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με τη νίκη 2-1 που πέτυχε επί του ΟΦΗ. Αντίθετα ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τους Κρητικούς που ηττήθηκαν για όγδοο σερί παιχνίδι και κινδυνεύουν να βρεθούν ακόμα και στην προτελευταία θέση.

Ο Απόλλων κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 18’. Ο Σλίβκα έκανε το σουτ, ο Σωτηρίου απέκρουσε αλλά ο Ντάουντα πήρε το ριμπάουντ και έκανε εύκολα το 1-0 για την ομάδα του στο 18΄. Ο ΟΦΗ ήταν κινητικός επιθετικά και έψαξε την ισοφάριση την οποία βρήκε εννιά λεπτά αργότερα. Ο Ουές έκανε τη σέντρα και ο Στάρτζεον με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ο Βέρχουλστ με δύο μεγάλες επεμβάσεις σε σουτ των Σολίς και Στάικου κράτησε το 1-1 στο ημίχρονο.

Ο Στάρτζεον στο 61′ είχε μια καλή ευκαιρία για να βάλει μπροστά τον ΟΦΗ ενώ δύο λεπτά μετά ούτε ο Στάικος κατάφερε να σκοράρει. Μάλιστα στο 69′ ο Στάρτζεον έφυγε τετ α τετ με τον Βέρχουλστ αλλά αντί να τελειώσει μόνος του τη φάση, προτίμησε να δώσει πάσα για τον Σολίς που ήταν οφσάιντ.

Στο 80′ ο Βέρχουλστ είπε «όχι» στον Στάικο και πάλι και αφού ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή, ήρθε η τιμωρία. Από κόρνερ ύστερα από μεγάλη ευκαιρία του Απόλλωνα, ο Σωτηρίου έδιωξε πάνω σε αντίπαλο και ο Ιωαννίδης σε κενή εστία πλάσαρε για το 2-1. Το γκολ ελέγχθηκε και από το VAR και μέτρησε κανονικά με τον Απόλλωνα να παίρνει τη νίκη και τον ΟΦΗ να βυθίζεται ακόμη πιο πολύ.

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ(88′ Λαγός), Μπεντινέλι(46′ Χουχούμης), Σλίβκα, Φερνάντεθ(73′ Τσαλμπούρης), Τσιλούλης(32′ Φατιόν), Ντάουντα(73′ Ιωαννίδης)

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Διαμαντής, Ουές, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Στάρτζεον, Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Στάικος(88′ Σόουζα), Γρίβας, Σολίς(77′ Σαρδινέρο)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.