Ανησυχία υπάρχει για την κατάσταση της υγείας του Άλβαρο Μοράτα. Σύμφωνα με τη «Sun», ο Ισπανός αντιμετωπίζει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα με την υγεία του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ισπανός επιθετικός διαγνώστηκε με έναν περίεργο ιό που του προκαλεί προβλήματα στη φυσική του κατάσταση. Μάλιστα, αυτός ο ιός είναι κάτι για το οποίο δεν υπάρχει θεραπεία και μένει για πάντα στον ανθρώπινο οργανισμό. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ιός υπάρχει περίπτωση να μην διαγνωστεί ποτέ από έναν απλό άνθρωπο, αν δεν κάνει εξειδικευμένες εξετάσεις ή αν δεν δει συμπτώματα στην καθημερινότητά του.

Ο Μοράτα ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν και ήταν παραγωγικός και χρήσιμος για τη Γιουβέντους, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν είναι και στα καλύτερά του. Εμφανίζει κόπωση και είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Στο ματς με την Πόρτο, ο παίκτης αγωνίστηκε μόλις 27 λεπτά και δεν αισθανόταν πολύ καλά. Κι έτσι, μετά το παιχνίδι του έγιναν εξετάσεις και διαπιστώθηκε το εν λόγω πρόβλημα.

Πίρλο: «Ο Μοράτα είχε τάσεις λιποθυμίας»

Μάλιστα, ο Αντρέα Πίρλο ρωτήθηκε για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του και έδωσε μερικές απαντήσεις για την αγωνιστική του εικόνα τελευταία. Ο Πίρλο αναφέρθηκε στα προβλήματα του Μοράτα και παραδέχτηκε ότι το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλά.  «Ο Μοράτα δεν ήταν στα καλύτερά του από τότε που επέστρεψε από μια περίοδο γρίπης. Έπαιζε μόνο απόψε γιατί τον χρειαζόμασταν. Ένιωσε άρρωστος στο αποδυτήριο μετά, ένιωσε λιποθυμία και χρειάστηκε να ξαπλώσει, οπότε κάτι δεν τα πάει καλά», ανέφερε ο Πίρλο για την κατάσταση του Άλβαρο Μοράτα.