Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας του αεροδρομίου έπεσε ο μυστηριώδης άρπαγας αποσκευών με την ομπρέλα. Ο αλλοδαπός εμφανιζόταν συνήθως με τραγιάσκα, σακάκι ενώ κουβαλούσε μια πλαστή ελληνική ταυτότητα.

Τρύπωνε στους χώρους του αεροδρομίου παριστάνοντας τον ταξιδιώτη με μια ομπρέλα άπλωνε το ξύλινο χερούλι, τραβούσε με χειρουργικό τρόπο τσάντες, χειραποσκευές, βαλίτσες και εξαφανιζόταν. Ή σύλληψη του από τους αστυνομικούς της ειδικής ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Αερολιμένα, έγινε στη μια το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης όπου με την ίδια μέθοδο άρπαξε τσάντα από επιβάτη που περιείχε 2.380 δολάρια, δύο κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και κάρτες. Οι αστυνομικοί, μέσα απο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εντόπισαν τον δράστη το μεσημέρι της Παρασκευής όπου εμφανίστηκε για να πιάσει δουλειά. Στις 12:58 με την ίδια μέθοδο επιχείρησε να αρπάξει τσάντα από καρότσι επιβάτη χωρίς όμως αποτέλεσμα αλλά δεν το έβαλε κάτω. Τέσσερα λεπτά αργότερα στη 13:01 και βούτηξε τσάντα επιβάτη που περιείχε το πορτοφόλι με περίπου 1000 ευρώ, τις κάρτες και την ταυτότητα του. Οι αστυνομικοί, πριν προλάβει να φύγει όρμησαν πάνω του και τον συνέλαβαν.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, βρέθηκε πλήθος κλεμμένων τσαντών και αντικειμένων, 3500 ευρώ, 2200 δολάρια ΗΠΑ, 140 πέσος Μεξικού, μια πλαστη ελληνική ταυτότητα, αποδείξεις αποστολής μεγάλων χρηματικών ποσών και ειδικότερα από το διάστημα 22.7.20 – 10.2.21, σε συγγενικό του πρόσωπο στην Ισπανία.