Καλεσμένη στο «The 2night show» και την παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου, σε μια απαστράπτουσα τηλεοπτική εμφάνιση. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για το καινούργιο της άλμπουμ με τίτλο «Τα συναισθήματά μου», την σχέση της με το γιο της Αλέξανδρο ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει ότι η ίδια γνώριζε χρόνια για την κουμπάρα της, Τζένη Μπότση και όσα αυτή έχει καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Έλλη Κοκκίνου: Ήξερα για την Τζένη Μπότση, το «κουβαλούσε» χρόνια

Η Έλλη Κοκκίνου, καθήμενη απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δε δίστασε να αναφερθεί στις πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο που τάραξαν τον κόσμο της τέχνης αλλά και πιο συγκεκριμένα, σε αυτήν της Τζένης Μπότση.

Εκτός από πολύ καλές φίλες, Έλλη Κοκκίνου και Τζένη Μπότση, είναι και κουμπάρες καθώς η δεύτερη έχει βαφτίσει τον γιο της πρώτης.

«Αυτό ξεκίνησε από τον πρωταθλητισμό. Η Τζένη Μπότση έχει βαφτίσει τον γιο μου κι είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά και την ιστορία αυτήν την ήξερα πολλά χρόνια. Το έμαθα λίγα χρόνια αφότου την γνώρισα. Ήταν κάτι πολύ βαρύ και στους φίλους είναι πιο εύκολο να πούμε πράγματα που βιώνουμε. Το είχε πει σε πολύ δικούς της ανθρώπους που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν θα τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε πάρα πολλά χρόνια και βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο και το άγχος της γιατί ήταν σαν να το ξαναβίωνε. Το είχε αναφέρει και παλιότερα χωρίς να δώσει ονόματα κι ότι είναι κι άλλες κοπέλες. Το ετοίμαζε.

Εγώ δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο ποτέ κι ούτε έχω ακούσει κάτι στον χώρο τον δικό μου. Δεν αγιοποιώ τον χώρο μου. Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση κι άλλο ξέρω τι πάω να κάνω γιατί έχω κάποια σκοπιμότητα».

Τέλος, η Έλλη Κοκκίνου είπε ότι καλό θα ήταν να δημιουργηθεί ένα σωματείο το οποίο θα είναι σε θέση να προστατεύει μελλοντικά θύματα σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης για την αποκάλυψη της Demy και την ψυχική νόσο που πάσχει από παιδί:

https://radar.gr/article/72321/demy-pasxo-apo-tin-psyxiki-noso-ocd