Στην προσαγωγή όλων όσοι συμμετείχαν σε αιφνιδιαστική κίνηση στο υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους, σε ένδειξη συμπαράστασης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, προχώρησε η Αστυνομία.
Όπως έγινε γνωστό, ομάδα περίπου 65 ατόμων συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας πετώντας τρικάκια και ανοίγοντας πανό για τον Κουφοντίνα και στη συνέχεια εισέβαλαν στον χώρο της εισόδου του κτιρίου.
Οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ.
O καταδικασμένος τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνας κρατείται από τις 21 Δεκεμβρίου στις φυλακές Δομοκού, όπου και μεταφέρθηκε από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας Βόλου.
Χθες μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, καθώς συμπλήρωσε 40 ημέρες απεργίας πείνας.
Στις 8 Ιανουαρίου ξεκίνησε την απεργία πείνας με κύριο αίτημα να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, αφού με το νέο νόμο δεν προβλέπεται σε πολυϊσοβίτη να εκτίει την ποινή του σε αγροτικές φυλακές, όπου και βρισκόταν μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.
Ο Δ. Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο. Οι γιατροί ενημέρωσαν τη συνήγορό του, Ιωάννα Κούρτοβικ, ότι αντιμετωπίζει προβλήματα που προκαλούνται σε συνθήκες απεργίας δίψας και όχι μόνο πείνας, όπως μεγάλη απώλεια μυϊκής μάζας, σοβαρή απίσχνανση, προβλήματα όρασης, αρχόμενη περιφερική νευροπάθεια και άλλα.

O Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στην εντατική

https://radar.gr/article/74580/stin-entatiki-toy-nosokomeioy-lamias-o-koyfontinas