Για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, τα χρήματα που έχει πάρει στο παρελθόν, αλλά και τις καταγγελίες που ακούγονται τις τελευταίες μέρες στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς σε μεσημβρινή εκπομπή του Σκάι. Μάλιστα ο ηθοποιός στάθηκε στην καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη καθώς γνωρίζει και τους δύο.

«Η Ζέτα Δούκα να δικαιωθεί»

«Είμαι ένας άνθρωπος που χρόνια τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πολλά πράγματα για το χώρο, εξαιρετικά πολλά. Δεν ανήκω σε αυτούς που θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη. Η Ζέτα, είναι όχι απλά ένας αγαπημένος μου άνθρωπος που μου αρέσει ο τρόπος που ακολουθεί τη ζωή της, τόλμησε να κάνει κάτι που της έχει συμβεί πριν από πολλά χρόνια, καλώς κατά τη γνώμη μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση, να δικαιωθεί με τον τρόπο που επιθυμεί να δικαιωθεί

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος πρέπει να είναι άνθρωπος του θεάτρου αλλά και άνθρωπος μαζί. Αν ακούμε τέτοια πράγματα, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει. Άρα, να είστε πιο προσεχτικοί όταν ονομάζεται κάποιον θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σωστή συμπεριφορά».

Ερωτόμενος για τις δικές του συνεργασίες με το Γιώργο Κιμούλη κι αν είχε εισπράξει αντίστοιχη συμπεριφορά ο Τάσος Χαλκιάς τόνισε: «Εγώ δεν ανήκω στα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουνε ήσυχοι. Το κάνω γνωστό αυτό».

Τάσος Χαλκιάς: Δεν ανήκω στα αντράκια που κάποιος θα τα θίξει και θα μείνουν ήσυχα

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω πουλήσει ποτέ τον εαυτό μου»

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε τα χρήματα που έβγαλε από αυτές αλλά και αν τελικά τα διαχειρίστηκε καλά.

«Έχω φύγει πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Η τελευταία μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν με το «Κάτω Παρτάλι». Προσωπικά δεν έχω πουλήσει ποτέ ο βλάκας τον εαυτό μου. Έβγαλα κάποια λεφτά με 16 και 18 ώρες δουλειάς, αλλά αυτά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να φτιάξουν μια περιουσία», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Εννοείται ότι έχει γίνει κακοδιαχείριση. Πού ήξερα εγώ να διαχειρίζομαι τα χρήματά μου; Κάποια συνάδελφοι ασχολήθηκαν και με άλλα πράγματα πέρα από την υποκριτική, όπως η παρουσίαση και έβγαλαν χρήματα. Εγώ μετά το «Λαβ Σόρυ» όμως, πήρα καλά λεφτά. Φθάσαμε να πάρουμε 1 και 2 εκατομμύρια δραχμές το επεισόδιο».

Τέλος, για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε: «Έκανα ένα επεισόδιο για τη σειρά και έχουμε και ένα ακόμη που θα προβληθεί μετά από 36 επεισόδια, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι για τις εξελίξεις. Ο Μάνος Βόσκαρης μπορεί να έχει και ένα καλό στοιχείο, ανάλογα με το τι θα αποκαλυφθεί».