Πριν από τις 7 το πρωί ξεκίνησαν απο τα αμαξοστάσια τα λεωφορεία (γραμμές ΟΣΥ, ΚΤΕΛ) και τα τρόλεϊ. Ωστόσο, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που άφησε η κακοκαιρία «Μήδεια», παρατηρούνται κάποιες δυσκολίες στις μετακινήσεις των οχημάτων σε τοπικές γραμμές στα Βόρεια Προάστια.
Σε ό,τι αφορά το μετρό, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται στον προαστιακό σιδηρόδρομο.
Επιπλέον, αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των συρμών του μετρό στη γραμμή 1 ( Πειραιάς – Κηφισιά). Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται πλέον κανονικά σε ολόκληρο το δικτυο από τον Πειραιά έως την Κηφισιά.
Τέλος, σύμφωνα με χθεσινοβραδινή ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων στην υποδομή σήμερα θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα δρομολόγια του προαστιακού στις διαδρομές Κιάτο- Λιόσια, Λιόσια – Πλακεντίας, Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Εφόσον τα προβλήματα αποκατασταθούν θα υπάρξει και σταδιακή αποκατάσταση των δρομολογίων.
Δείτε τα προβλήματα που προκάλεσε στην ηλεκτροδότηση η κακοκαιρία Μήδεια
https://radar.gr/article/74563/mideia-xoris-reyma-250-000-noikokyria-en-meso-tis-kakokairias