Δύσκολες ώρες για τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ. Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και η άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχουν φέρει γκρίνια και δυσαρέσκεια στη διοίκηση των «πετεινών».

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ένα βήμα πριν να αποχωρήσει από την Τότεναμ.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν συνάντηση με τον Μουρίνιο, στον οποίο και έδωσαν… τελεσίγραφο. «Ή θα εξασφαλίσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά ή θα αποχωρήσεις άμεσα από την ομάδα». Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η Τότεναμ θα πρέπει να καλύψει την τεράστια αποζημίωση του Πορτογάλου σε περίπτωση, που τον αποδεσμεύσει.

Μερίδα οπαδών και Γκάρι Νέβιλ στηρίζουν τον Πορτογάλο

Μπορεί να φαντάζει παράξενο, αλλά μεγάλη μερίδα των οπαδών της Τότεναμ δεν κατηγορεί τον Μουρίνιο. Η εικόνα της ομάδας είναι κακή, οι στόχοι δεν έχουν καλυφθεί και δύσκολα θα καλυφθούν. Αλλά ο Μουρίνιο, θεωρείται λιγότερο υπεύθυνος, συγκριτικά με τη διοίκηση ή τους παίκτες. Τουλάχιστον αυτό εκφράζεται από πολλούς οπαδούς μέχρι και Μέσα Ενημέρωσης της Αγγλίας.

Ο Γκάρι Νέβιλ έσπευσε από την πλευρά του να τον στηρίξει, τονίζοντας ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι Ντέλε Άλι και Γκάρεθ Μπέιλ. Για τον Νέβιλ, οι δύο αστέρες της Τότεναμ δεν κάνουν αρκετά για την ομάδα. Τουλάχιστον όχι όσα θα μπορούσαν ή όσα περίμενε ο Μουρίνιο από εκείνους.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγοι και εκείνοι που συμφωνούν με την απόφαση της διοίκησης να του… τρίξει τα δόντια.