Ζιζέλ: Αποχαιρετά το IMG models μετά από 22 χρόνια. Η 40χρονη καλλονή φέρεται να κάνει την εκπροσώπησή της οικογενειακή υπόθεση, με τη δίδυμη αδελφή / μάνατζέρ της, Patricia, να αναλαμβάνει σύμφωνα με το Page Six τα ηνία.

Ενώ το IMG χάνει την Ζιζέλ, τον τελευταίο μήνα πρόσθεσε στα αρχεία του μερικά νέα ταλέντα υψηλού προφίλ, «κλείνοντας» τόσο την ποιήτρια Amanda Gorman όσο και τη θετή κόρη της Kamala Harris, Ella Emhoff.

«Ήταν ένας δύσκολος μήνας καθώς νέα πρόσωπα και φρέσκο ​​αίμα μπαίνουν στη βιομηχανία του μόντελινγκ», δήλωσε πηγή του IMG στο Page Six.

Αποτέλεσμα εικόνας για ζιζελ vogue

Η Ζιζέλ είναι ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας, καθώς σύμφωνα με το Forbes to 2018 κeρδiζε 10 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Ανακαλύφθηκε μόλις στα 14, ενώ ήταν σε ένα εμπορικό κέντρο στην πατρίδα της, τη Βραζιλία και σύντομα κατάφερε να κάνει το όνομά της γνωστό, εμφανιζόμενη στις μεγαλύτερες πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας, ενώ περπάτησε στο catwalk της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης το 1996, έχοντας κάνει το ντεμπούτο της m;oliw δύο χρόνια νωρίτερα.

41 εξώφυλλα Vogue

Ήταν ένας από τους «αγγέλους» της Victoria’s Secret Angel από το 2000 έως το 2007, φορώντας το πολυπόθητο σουτιέν Fantasy το 2000 και το 2005.

Αποτέλεσμα εικόνας για ζιζελ vogue

Η Ζιζέλ έχει επίσης κερδίσει πάνω από 41 εξώφυλλα Vogue σε όλη την καριέρα της.