Αυτό  που ξεχώρισε στην online Haute Couture Fashion Week πιο πολύ απ’ όλα και κέρδισε χωρίς δεύτερη σκέψη κοινό και κριτικούς, ήταν η νέα Louis Vuitton collection, με τον Virgil Abloh να απογειώνει την έννοια της μόδας και του στιλ, παρουσιάζοντας τσάντες που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στη συλλογή της.

Louis Vuitton by Virgil Abloh backstage | Valerio Mezzanotti
Οι όμορφες σιλουέτες και οι επίσημες ενδυμασίες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής. Αλλά ο Abloh δεν αρκέστηκε στα απλά και τα αναμενόμενα. Άλλωστε ποτέ δεν το έκανε. Η χρωματική παλέτα που επιλέχθηκε τόσο για τα ρούχα αλλά για τις τσάντες-αριστουργήματα είναι μία ωδή στην τελειότητα. Σμαραγδί, κίτρινο, λευκό, γκρι και πορτοκαλί είναι μόνο μερικά από αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για δημιουργίες που «κόβουν την ανάσα». Την ίδια φιλοσοφία ακολουθούν και τα υφάσματα που επιλέχθηκαν, όπως το λουστρίν, το δέρμα, η ποπλίνα, το μαλλί και το μετάξι.
Virgil Abloh brings New York street life to Paris in Louis Vuitton show
Αν ανήκετε στις bag lovers, τότε αυτή η συλλογή θα γίνει το σήμα κατατεθέν σας. Σχέδια για όλα τα γούστα και για όλες τις ώρες, από τις πιο απλές και διακριτικές μέχρι statement designs με λάμψεις και neon details, όπως η τσάντα Attaché. Τα ιδιαίτερα χρώματα απογειώνουν ακόμα περισσότερο τα μοναδικά σχέδια, κάνοντας άντρες και γυναίκες να μη μπορούν να αντισταθούν. Ένα από τα items που κέρδισε το ενδιαφέρον είναι το νέο Christopher backpack επανασχεδιασμένο από Epi δέρμα, το οποίο διαθέτει μία ζωγραφιά με σπρέι.
Your First Look at Virgil Abloh's Latest Bags for Louis Vuitton - PurseBlog