«Το φετινό Survivor είναι το πιο σκληρό» είχε δηλώσει ο παρουσιαστής του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, προκαλώντας αντιδράσεις από παίχτες παλαιότερων κύκλων και τώρα παίρνει ξανά το λόγο για να απαντήσει.

Ο Γιώργος Λιανός, ύστερα από τη δήλωσή του σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια ότι «το Survivor 4 είναι το πιο σκληρό σε σχέση με τα άλλα» δέχτηκε πολλά μηνύματα στο Instagram από παλαιότερους παίχτες οι οποίοι «καμαρώνουν» για τις δικές τους σεζόν στον Άγιο Δομίνικο. Τώρα εξηγεί τους λόγους που προχώρησε σε αυτήν τη δήλωση.

Τι απαντάει τώρα ο Γιώργος Λιανός στους παλιούς παίχτες του Survivor

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός τόνισε με σαφήνεια πως  «θα ήθελα να απαντήσω επειδή μου έστειλαν μηνύματα και αρκετοί παλιοί παίκτες στο Instagram. Χιουμοριστικά ίσως επειδή είπα πως αυτό είναι το πιο σκληρό Survivor. Σε σχέση με τα τρία που έχουν γίνει, δηλαδή από το 2017 και μετά, είναι το πιο σκληρό αυτό και το ξέρω από τους παραγωγούς. Βλέπω πως στήνεται. Καμία φυλή δεν ξεκίνησε με δύο σπίρτα, καμία φυλή δεν ξεκίνησε με τέτοιο καιρό σε τέτοιο σημείο του νησιού που πέφτουν καταρρακτώδεις βροχές και καμία φυλή δεν ξεκίνησε χωρίς να έχει στημένη την καλύβα της».

«Αυτά είναι τρία πράγματα τα οποία κάνουν την επιβίωση πάρα πολύ σκληρή. Δηλαδή το είπα με αγάπη και απάντησα σε πάρα πολλούς παλιούς παίκτες γιατί έφαγα κράξιμο. Εντάξει, βέβαια, σε χιουμοριστική φάση» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Οι αλλαγές στο Survivor 4

Όσον αφορά στις αλλαγές που γίνονται στις ομάδες στα τελευταία επεισόδια, ο Γιώργος Λιανός δήλωσε ότι «ένας λόγος που συμβαίνει αυτό είναι μεν να έρθουν σε ισορροπία οι ομάδες αλλά και γιατί κάποια μέλη έχουν την ικανότητα να ασκούν ηγετικές τάσεις».

«Οπότε πάντα το Survivor τελειώνει έχοντας γίνει δύο ή τρεις αλλαγές στις ομάδες. Όχι μόνο μία. Οι ομάδες δίνουν αγκωνιές για το ποια θα πάρει την Ανθή Σαλαγκούδη» σχολίασε ο παρουσιαστής για τα τελευταία γεγονότα.