Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2night show» βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος, το βράδυ της Πέμπτης (21/1), ο οποίος μίλησε εφ’ όλης της ύλης, για όλα και όλους.

Ο πρώην εκδότης μίλησε με ειλικρίνεια σε όλα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα μετά από το ταξίδι που έκανε στο Ντουμπάι τις ημέρες των Χριστουγέννων. Παράλληλα, μίλησε για τα επαγγελματικά του λάθη, την Κατερίνα Λιόλιου, την κατάθλιψη, το ΠΑΣΟΚ και τη γνωριμία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Το ταξίδι στο Ντουμπάι

«Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Το μέτρο στην Ελλάδα είναι για να μην μεταφέρεις τον κορωνοϊό σε άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος δεν το αφορά αν εγώ πάω στο Ντουμπάι. Έκανα 8 τεστ κορωνοϊού μέχρι να επιστρέψω στην Ελλάδα και μπήκα και 7 μέρες καραντίνα. Εγώ πήγα για δουλειά στο Ντουμπάι», είπε για το ταξίδι του στο Ντουμπάι την Πρωτοχρονιά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Η κατάθλιψη και η χρεοκοπία

«Έκανα το κουνέλι δέκα χρόνια για δύο βασικούς λόγους. Ο ένας λόγος, ήταν η κατάθλιψη» πρόσθεσε. «Με αφορμή το Ντουμπάι άρχισαν να με πυροβολούν χωρίς να ξέρουν, μόνο που πάτησαν σε μια νάρκη αυτή τη φορά και αποφάσισα να απαντήσω. Η κατάθλιψη σε κάνει να μην μπορείς να ανέβεις ούτε τις σκάλες, δεν μπορείς να δουλέψεις, δεν μπορείς να σκεφτείς και είσαι φοβισμένος».

«Το παραμυθάκι για μένα ξεκίνησε από πολιτικούς κύκλους του 2021. Ήταν ένας αντισυστημικός πόλεμος. Έγινε ένας πόλεμος έξι, εφτά χρόνια ο οποίος και εξέθετε ανθρώπους ανά πάσα στιγμή» εξήγησε στον παρουσιαστή, ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Είμαι ο μοναδικός εκδότης που, όταν φαλίρισα, είχα απλήρωτους τους εργαζομένους μόνο τον τελευταίο μήνα των δεδουλευμένων τους. Αυτό το παίρνουν κάποιοι, το διαστρεβλώνουν και λένε πως χρωστάω. Μου χρωστούσαν 8 εκατομμύρια φέσι διαφημιστικές και εταιρείες που φαλίρισαν. Αν τα είχα, θα είχαν πληρωθεί όλοι. Εμένα δεν με λυπήθηκε κανένας».

«Έδωσα τα δυο σπίτια μου, τα λεφτά μου, λεηλάτησαν την εταιρεία μου πριν καν έρθει η διαδικασία πληρωμής και όλοι είπαν χωρίς να ψάξουν. Στην Ελλάδα υπήρχε ένας πόλεμος για 7 χρόνια. Ήμουν από τα θύματα αυτού του πολέμου», ανέφερε, ακόμα, στο βραδινό talk show. «Έχασα το σύμπαν, τη ζωή μου ολόκληρη. Η συκοφαντία έπαιξε πάνω μου έναν τρομακτικό ρόλο. Ήταν πολιτική εξόντωση. Είχα ζάμπλουτους φίλους που εξαφανίστηκαν. Δεν έπαιρναν μετά ούτε τηλέφωνο. Κάποια στιγμή δεν με έπαιρνε κανένας τηλέφωνο».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη μετά τις απώλειες που είχε σε όλους τους τομείς. «Όταν μπεις στη διαδικασία να χάσεις και τους τρεις πυλώνες της ζωής σου, τη δουλειά, την οικογένεια και τους φίλους σου, η μοναξιά είναι εκκωφαντική. Σαν ένα πλοίο που σφυρίζει στα αυτιά σου μέσα σε ένα δωμάτιο».

«Να σου επιτίθενται τα ζόμπι από γύρω, να μην μπορείς να ορθοποδήσεις και να είσαι ένας μαλάκας μόνος σε ένα σπίτι. Ε θες να πηδήξεις! Και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτή η σκέψη. Πολύ εύκολα αλλά έκανα μια κουβέντα. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Μου είπε η ψυχίατρος που πήγα ότι δεν μου χρειάζεται και πολύ γιατί ξέρω τι έχω», πρόσθεσε ο πρώην εκδότης.

«Μου λέει, λοιπόν, πως θα καταφέρω κάτι πάρα πολύ βαρύ. Θα καταφέρω να κάνω δυστυχισμένα τα παιδιά μου, μέχρι να πεθάνουν, κομπλεξικά και να μισούν την κοινωνία η οποία σε οδήγησε σε αυτό. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω στα παιδιά μου. Και έτσι αποφάσισα ότι μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα το οποίο δεν φαίνεται», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Το ΠΑΣΟΚ και η γνωριμία με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ήμουν μέσα στο Πολυτεχνείο, την ώρα της εισβολής του τανκ. Ήμουν αυτός που μαζί με άλλους δέκα βγήκαμε έξω για να φέρουμε φάρμακα. Σπάγαμε και φαρμακεία. Γνώρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου. Πριν δεν ήμουν ΠΑΣΟΚ. Συγκινήθηκα με την προσωπικότητα του Ανδρέα. Δεν έπλενα τα χέρια μου μετά από χειραψία με τον Ανδρέα. Οι εκδότες των lifestyle περιοδικών δεν πήραμε κρατική διαφήμιση. Το ΠΑΣΟΚ δεν με ευνόησε και είμαι περήφανος γι΄αυτό».

Τα λάθη που έκανε

Μιλώντας για τα λάθη που έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε «Σε ένα επιχειρηματία θα έλεγα να μην προσλάβεις πολύ κόσμο. Στο “λαρτζ” το γενικό έφθασα να έχω 500 υπαλλήλους. Όταν άρχισε η κρίση μείνανε οι 350. Ήμουν ηλίθιος. Δεύτερο λάθος. Είχα μαζέψει λεφτά για τα παιδιά μου. Ακούμπησα τα προσωπικά μου χρήματα για να σώσω το μαγαζί».

Η σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου

O Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε επίσης στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου και ξεκαθάρισε: «Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντάω καθόλου. Δεν καταλαβαίνω με ποιο δικαίωμα σε ρωτάει κάποιος αν είσαι με αυτή. Εγώ σε ρωτάω τι κάνεις στο κρεβάτι σου; Σαν άντρας ποτέ δε θα μίλαγα για μια γυναίκα…Είμαστε φίλοι…Είναι καλό παιδί, ταλαντούχα, ωραίο κορίτσι. Αρνούμαι ότι έχω οποιαδήποτε σχέση. Ακόμα όμως και να είχα, όχι με την Κατερίνα , με την Μαρία την Πενταγιώτισσα. Πόσο ρατσιστικό όμως είναι να γίνονται σχόλια για την ηλικία μου, επειδή είμαι 61 και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον παππού, να τον βγάλει βόλτα έξω.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Δείτε περισσότερα για τον “Πέτρο” και τον “Πέτρο” εδώ

https://radar.gr/article/57313/o-petros-to-afentiko-toy-petroy