ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση αφού στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος στους «Ζωσιμάδες»  ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 και πλέον η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα κριθεί στη ρεβάνς του Περιστερίου όπου βέβαια η ομάδα του Κάναντι θα έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή του ματς. Ο Μουνίθ εκτέλεσε κόρνερ, ο Στρούγγης έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 24′. Η απάντηση του ΠΑΣ ήταν άμεση καθώς δέκα λεπτά μετά έφερε το ματς στα ίσια. Ο Παντελάκης με κεφαλιά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Ελευθεριάδης πήρε το ριμπάουντ και ανατράπηκε από τον Μουνίθ. Ο ίδιος ανέλαβε και την εκτέλεση για το 1-1 στο 34΄.

Ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος όμως, ο Ατρόμητος χτύπησε ξανά, με τον ίδιο τρόπο και πάλι. Ο Ούμπιντες αυτή τη φορά εκτέλεσε κόρνερ, ο Γούτας έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1 του Ατρόμητου.

Στο 67′ όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε ξανά. Ο Καρτάλης πέρασε για τον Ελευθεριάδη ο οποίος έκανε μαγικό τακουνάκι για τον Λεό κι εκείνος πλάσαρε για το 2-2. Στο 83′ ο ΠΑΣ έφτασε μια ανάσα από την ανατροπή αλλά το πλασέ του Λεό το έβγαλε ο Γούτας πάνω στη γραμμή και το 2-2 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς (46′ Καρτάλης), Παντελάκης, Κάργας, Νάουμετς (69′ Μιλιντσιάνου), Λιάσος, Λώλης (85′ Γροσδάνης), Ελευθεριάδης (80′ Μπρένερ), Λέο (85′ Δούμτσης).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Ούμπιδες (88′ Νταβιώτης), Σάλομον, Χαρίσης (88′ Οικονομίδης), Μουνίθ (72′ Ραμπέγιο), Αγκάγιεφ (72′ Τριμμάτης), Μάτιτς (79′ Μανούσος).