Μπορεί κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους να κυριάρχησε στα πολιτικά κουτσομπολιά και στα κρυφά διαζύγια, ο χωρισμός του πρώην υπουργού Οικονομίας κ. Τσακαλώτου από την επί χρόνια σύζυγο του (όχι δεν τα έφτιαξε με την Σκάρλετ Γιόχανσον που επισήμως είχε παραδεχτεί ότι θαυμάζει)!

Ωστόσο για τους καλά γνωρίζοντες τα παρασκήνια στον χώρο της κεντροδεξιάς παράταξης, οι οποίοι επιδίδονται με επιτυχία στα μυστικά της κλειδαρότρυπας, είναι κοινό μυστικό πως στην συντηρητική οικογένεια καταμετρήθηκαν το 2020 τέσσερις χωρισμοί που κρατήθηκαν κρυφοί!

Πρώτος και πιο ηχηρός χωρισμός, ο φημολογούμενος μεταξύ κορυφαίου παράγοντα της παράταξης και της γοητευτικής συζύγου του, η οποία λέγεται πως εγκατέλειψε την συζυγική στέγη και από τα Προάστια της Ανατολικής Αττικής εγκαταστάθηκε σε διαμέρισμα του Κολωνακίου!

Ο δεύτερος χωρισμός αφορά κορυφαίο στέλεχος αντίστοιχο επακριβώς του προηγούμενου! Απλώς με μικρότερη θητεία στο ίδιο πόστο! Στην προκειμένη περίπτωση ο σύζυγος έφυγε από το σπίτι και εγκαταστάθηκε προσωρινά εκτός Αθηνών!

Ο τρίτος χωρισμός που για πολιτικούς λόγους δεν επιβεβαιώνεται αφορά θεσμικό παράγοντα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο οποίος πια δεν ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με την εντυπωσιακή και ιδιαιτέρως «λαμπερή» και ως προς το ντύσιμο της σύζυγο του! Λέγεται ότι στην περίπτωση του εν λόγω ζευγαριού η φθορά στη σχέση αποδίδεται σε τρίτα πρόσωπα!

Τέλος, το τέταρτο από τα κρυφά διαζύγια που επισήμως δεν επιβεβαιώνεται αφορά κορυφαίο υπουργό της παράταξης, τον οποίο η σύζυγος έθεσε στο περιθώριο μόλις πληροφορήθηκε τις φερόμενες περιπέτειες του με νεαρή αοιδό των Νοτίων Προαστίων!