Η Lady Gaga τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ με χρυσό μικρόφωνο στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν εκείνη που ανέβηκε στο πόντιουμ πριν την ορκωμοσία των Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις για να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών.

lady gaga ορκωμοσία μπάιντεν

Η Lady Gaga παρουσίασε τον εθνικό ύμνο στη σημερινή τελετή για την ορκωμοσία του Μπάιντεν, έφτασε στα προεδρικά εγκαίνια φορώντας μια προσαρμοσμένη εμφάνιση Schiaparelli Haute Couture, σχεδιασμένη από τον Daniel Roseberry. Το σύνολο αποτελείται από ένα ναυτικό, κασμίρ σακάκι και φούστα σε πλυμένο κόκκινο μεταξωτό φορείο με ένα επιχρυσωμένο περιστέρι  καρφίτσα.

Ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο με τη μπάντα του Ναυτικού των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας ένα χρυσό μικρόφωνο. Είχε μια χρυσή καρφίτσα σε σχήμα περιστεριού καρφωμένη στο παλτό της.

«Προσεύχομαι η αυριανή μέρα να είναι μια μέρα ειρήνης για όλους τους Αμερικανούς, έγραψε την ημέρα που έγινε η ορκωμοσία του Μπάιντεν. Μια μέρα για αγάπη, όχι μίσος. Μια μέρα αποδοχής, όχι φόβου. Μια μέρα για να ονειρευόμαστε την μελλοντική χαρά της χώρας μας.»

lady gaga ορκωμοσία μπάιντεν

Χτες η Lady Gaga, φτάνοντας για την ορκωμοσία του Μπάιντεν έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην Ουάσιγκτον, ντυμένη στα λευκά, με λευκή κάπα από τον Givenchy. Φορούσε επίσης ταιριαστή μάσκα προσώπου και ζιβάγκο. Τα ξανθά πλατινέ μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε μία σοφιστικέ πλεξίδα. Δημοσιεύοντας τη φωτογραφία από το Καπιτώλιο, η Γκάγκα εξέφρασε τις ευχές της για ελπίδα και ενότητα.

Δείτε περισσότερα για την ορκωμοσία Μπάιντεν εδώ.