Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα βορειοανατολικά, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.

Βροχοπτώσεις αναμένονται στο Αιγαίο και στις παράκτιες περιοχές της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου. Από το πρωί της Κυριακής τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Αιγαίο, ενώ τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται στη Θράκη. Στην Αττική οι χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά και οι βροχοπτώσεις και το χιονόνερο στα πεδινά θα συνεχιστούν έως τις πρώτες ώρες της Κυριακής. Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχή/χιόνι) που αναμένεται από το απόγευμα του Σαββάτου έως το πρωί της Κυριακής. Με πράσινες αποχρώσεις παρουσιάζεται το ύψος της βροχόπτωσης και με μωβ αποχρώσεις παρουσιάζεται η ένταση της χιονόπτωσης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τη Χαλκιδική νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές χιονοπτώσεις, κυρίως τις πρωινές και εκ νέου από τις βραδινές ώρες.