Kate Moss: Κλείνει τα 47 με μοναδικό στυλ. Ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλο όλων των εποχών και η βασίλισσα του coolness. Παρότι τα γατίσια χαρακτηριστικά της είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα στον κόσμο, η ικανότητά της να μεταμορφώνεται για φωτογραφίσεις και καμπάνιες είναι ασύγκριτη. Kι ενώ οι στιγμές της μπροστά από το φακό και στην πασαρέλα είναι αυτές που την έκαναν γνωστή, το προσωπικό της στυλ είναι αυτό που μας εμπνέει καθημερινά. Σήμερα την ημέρα των γενεθλίων της ας θυμηθούμε μερικά μοναδικά στιλιστικά μυστικά της.

Animal prints

Τα animal prints είναι τα νέα ουδέτερα, δεν υπάρχει τίποτα με το οποίο δεν ταιριάζουν. Η Mοss αναμιγνύει τo λεοπάρ με κάθε χρώμα προσθέτοντας ενδιαφέρον στα σύνολά της χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Χακί τζάκετ

Το επόμενο εγκεκριμένο από τη Moss κομμάτι είναι το χακί τζάκετ. H ίδια φοράει τα δικά της με εμπριμέ πουκάμισα, ανοιχτά πάνω από ένα μαύρο σύνολο ή κουμπωμένα για military αίσθηση.

Βραδινό φόρεμα

Απλά τυλίξου σε ένα πολυτελές ύφασμα, όπως κάνει η Κate με τα μακριά σατέν μακρυμάνικα φορέματά της στο χρώμα της σαμπάνιας.

Μπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες είναι ένα τέλειο στυλ παπουτσιών και έκαναν την επιστροφή τους στην πασαρέλα σχετικά πρόσφατα χάρη στην Miu Miu. Φυσικά, η Kate τις φοράει για χρόνια, ομορφαίνοντας τα πεζοδρόμια του Λονδίνου με τα κομψά ζευγάρια της.

Φτερά

Τα φτερά έχουν επιστρέψει πρόσφατα και πάλι στο προκήνιο της μόδας αλλά η Kate τα φοράει για χρόνια. Ενας ασφαλής και κομψός τρόπος να τα δοκιμάσεις είναι σε μαύρο.

Οπάκ καλσόν

Όλες το κάνουμε ούτως ή άλλως το χειμώνα αλλά τώρα έχουμε και τη σφραγίδα από μια σταρ του στυλ: το μαύρο οπάκ καλσόν είναι απολύτως αποδεκτό για μια κομψή βραδινή εμφάνιση.

Μπότες

Ας ρίξουμε μια ματιά στις μπότες της. Από φλατ μέχρι ψηλοτάκουνες ή με ύψος πάνω από το γόνατο, έχει κάθε κλασικό στυλ και σχήμα που μπορεί να φανταστεί κανείς, αποκτώντας άφθονες ευκαιρίες να αλλάζει την εικόνα της. Η Moss προφανώς καταλαβαίνει τη μαγεία που μπορεί να πετύχει με μια απλή αλλαγή παπουτσιών.

Χρυσό χρώμα

Είτε πρόκειται για τα γενέθλιά της είτε για την παρουσίαση του βιβλίου της όπως συμβαίνει παραπάνω, η Moss πάντα γνωρίζει πότε θα παίξει το στυλιστικό παιχνίδι της και θα γίνει το επίκεντρο. Την επόμενη φορά που θα έχεις μια σημαντική εμφάνιση αρκεί μόνο ένα vintage χρυσό μάξι φόρεμα.