Διαβάζω, με αηδία είναι η αλήθεια, τα δήθεν αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για τη follie follie και το κατηγορητήριο – φωτιά για την οικογένεια Κουτσολιούτσου!

Ναι, είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται ότι οι Κουτσολιούτσοι οργάνωσαν επί χρόνια, πάνω από μια 12ετία, μια άνευ προηγούμενου απάτη εις βάρος του επενδυτικού κοινού και καταδολίευση των μετόχων και των ομολογιούχων!

Όμως, κακά τα ψέματα, οι Κουτσολιούτσοι, πατέρας και γιος είναι μέσα! Στη φυλακή!!!

Και απέξω την έχουν βγάλει καθαρή οι συνεργοί τους με τα λευκά κολάρα!!! Τραπεζίτες, χρηματιστές, σύμβουλοι επενδύσεων, fund managers, άρπαγες των ασημικών της εταιρίας σε τιμές εξευτελιστικές και με διαδικασίες παράνομες και προκλητικές!!!

Επειδή λοιπόν το παραμύθι της παραπληροφόρησης έχει τραβήξει από τα δήθεν έγκυρα σάιτ, που παίζουν το παιχνίδι των συνενόχων της Folli Follie, να ξέρουν ότι θα τους βγάλουμε στη σέντρα με …διευθύνσεις και ονόματα!

Καλούμε κατόπιν αυτού τις εισαγγελικές αρχές να παρέμβουν και να καλέσουν για ανάκριση:

1. Τραπεζίτες που ενεπλάκησαν σε αναδοχές και αυξήσεις κεφαλαίου και συνυπέγραψαν την πιστότητα και φερεγγυότητα των οικονομικών στοιχείων της Folli Follie! Οι οποίοι θα πρέπει να απολογηθούν στις αρχές και για την μη παρακολούθηση ως όφειλαν της χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων!

2. Χρηματιστές που έπαιξαν το βρώμικο παιχνίδι των Κουτσολιούτσων εις βάρος του επενδυτικού κοινού και πλούτισαν στις πλάτες των αφελών μικροεπενδυτών κάνοντας front running βάσει των πλαστών και παραποιημένων στοιχείων που πλάσαραν δολίως στους επενδυτές και κατάχρηση εσωτερικής πληροφόρησης.

3. Τραπεζίτες και χρηματιστές που από κοινού και σε συνέργεια με τους Κουτσολιούτσους έσπασαν τα capital controls και διοχέτευσαν χρήμα που προερχόταν από εγκληματικές πράξεις παρανόμως στο εξωτερικό!!! Θα παρέμβει άραγε η εισαγγελία Διαφθοράς; Τι έχουν να πουν Τράπεζα της Ελλάδος και Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς;

4. Σύμβουλοι επενδύσεων, τραπεζίτες και κάτι βλαχαδερά fund managers που από κοινού συνήργησαν ούτως ώστε ασημικά της Folli follie, όπως για παράδειγμα τα Αττικά Πολυκαταστήματα, να εκποιηθούν από τις τράπεζες άρον – άρον, ύποπτα, με διαδικασίες που επιβάλλεται να ελεγχθούν αστικά και ποινικά, διά των οποίων πλούτισε σε υπέρμετρο βαθμό η έως τότε μειοψηφία των Αττικών Πολυκαταστημάτων που την ώρα τούτη καυχιέται ότι τσέπωσε δεκάδες εκατομμύρια!!!

Είναι επομένως προφανές πως το ζήτημα για την κοινωνία και το επενδυτικό κοινό δεν είναι μόνο η έκβαση της υπόθεσης των ήδη προφυλακισμένων Κουτσολιούτσων, αλλά και των συνεργών τους, της σπείρας με τα «λευκά κολάρα» την οποία συνέθεταν τραπεζίτες, χρηματιστές, σύμβουλοι επενδύσεων, διαχειριστές κεφαλαίων, λαμόγια ελεγκτές και ένοχα ανίκανες εποπτικές αρχές ο ρόλος των οποίων επιβάλλεται να ελεγχθεί!