Ο Ατρόμητος κατάφερε να κερδίσει με ανατροπή τη Λαμία 2-1 και αναρριχήθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκάτοικο τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να έχουν από 21 πόντους. Αντίθετα η Λαμία βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 5 πόντους σε 14 αγώνες και το μέλλον της στην κατηγορία είναι δυσοίωνο.

Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 6’ απείλησε για πρώτη φορά, όμως, η κεφαλιά του Μπεχαράνο έφυγε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα οι Φθιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Καραμάνο. Ο Τιρόνε έκανε την κάθετη πάσα στον Ρόμανιτς, αυτός βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Καραμάνο και ο επιθετικός της Λαμίας με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, ωστόσο, μετά την εξέταση του βίντεο από το VAR μέτρησε κανονικά και η Λαμία άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι. Στο 20’ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Σάλομον έδιωξε πάνω στη γραμμή. Ο Ντέλετιτς σούταρε, ο Μανδάς απέκρουσε, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά ο Αυστριακός μέσος πρόλαβε πριν περάσει τη γραμμή και απομάκρυνε.

Στο 37’ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ραμπέγιο από τον Προβυδάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι..

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία του αγώνα, με την Λαμία να περιμένει στο δικό της μισό, με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 57’ κατάφερε μάλιστα να φανεί απειλητική, αλλά το σουτ του Ρόμανιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε άουτ.

Στο 81′ ο Μανούσος άγγιξε το γκολ μετά την σέντρα του Τομάσεβιτς, αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει το γκολ που έψαχνε. Ο Σάλομον πέρασε δύο παίκτες και με ωραίο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί για το 2-1. Σπουδαίο γκολ από τον Αυστριακό.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ βγήκαν στην επίθεση για να ψάξουν την ισοφάριση και στο 90+2’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κλέψουν τον βαθμό. Ο Μπα όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Γκαλβάο (40′ Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς – Σάλομον, Γκάλο – Ενσικουλού (46′ Τριμμάτης), Ραμπέγιο (71′ Χαρίσης), Αγκάγιεβ (70′ Μουνίθ) – Χριστοδουλόπουλος (70′ Μανούσος).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Τζανετόπουλος (86′ Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Προβυδάκης (68′ Προβυδάκης) – Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Τιρόνε (78′ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (86′ Μπα), Ντέλετιτς – Καραμάνος (78′ Αραμπούλι).