Ιβάνκα Τράμπ: Θέλει να παραστεί στην ορκωμοσία Μπάιντεν. Στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου σχεδίαζε να παρευρεθεί η Ιβάνκα Τραμπ, προς μεγάλη απογοήτευση του πατέρα της, σύμφωνα με πηγή του Λευκού Οίκου, σε μια προσπάθεια να σώσει την επίδοξη πολιτική της καριέρα.

«Η Ιβάνκα ανησυχεί ότι η πολλά υποσχόμενη πολιτική της σταδιοδρομία κινδυνεύει και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την φήμη της» λέει η πηγή στην Daily Mail. Αντίθετος όμως φαίνεται πως είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. «Είπε ότι είναι προσβολή ακόμη και να θέλει να ασχοληθεί με τους απατεώνες που προσπαθούν να του πάρουν την εξουσία» αναφέρει η πηγή, προσθέτοντας πως ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι η οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη σε ένα κοινό μέτωπο.

Η Ιβάνκα Τραμπ από την άλλη, ήταν πεπεισμένη πως εάν παρευρισκόταν στην ορκωμοσία του Μπάιντεν θα «μπορούσε να κερδίσει μελλοντικούς υποστηρικτές» πρόσθεσε η πηγή. «Είπε ότι πρέπει να προστατεύσει τις δικές της πολιτικές φιλοδοξίες και δεν πρόκειται να τα πετάξει όλα, παρακολουθώντας την εκστρατεία του πατέρα της για το 2024 που έχει προγραμματιστεί για την ίδια μέρα. Το αφήνει αυτό για τον μπαμπά της και τον αδερφό της, Ντόναλντ τζούνιορ». Μια άλλη πηγή του Λευκού Οίκου αρνήθηκε ότι σκοπεύει να παραστεί στην ορκωμοσία.

Πάντως, οι εντάσεις παραμένουν στα ύψη τις τελευταίες ημέρες της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς η πηγή λέει ότι ο Λευκός Οίκος έχει «μετατραπεί σε τσίρκο με στεροειδή με τα παιδιά του Τραμπ να αγωνίζονται απεγνωσμένα για έλεγχο και τα μέλη του προσωπικού να λένε ότι περπατούν σε αναμμένα κάρβουνα».