Με ένα απολαυστικό βίντεο «χτύπησε» στο διαδίκτυο, τη Δευτέρα (11/01), ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος αυτή τη φορά μιμήθηκε τη Ματίνα Παγώνη, την λοιμωξιολόγο και πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Ο Τάκης  Ζαχαράτος, στο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σατιρίζει τις συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις της Ματίνας Παγώνη και κάνει τις δικές του «εκτιμήσεις» για τις Απόκριες εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά! Ε- λυσσάξατε πια! Διασωληνωμένη από κανάλι σε κανάλι πια!», είναι το σχόλιο που κάνει ο Τάκης Ζαχαράτος για το βίντεο που ανέβασε.

Ωστόσο, από τα κωμικά βέλη του δεν ξέφυγαν τα κλειστά καταστήματα, οι ανθρώπινες σχέσεις εν μέσω του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19, το «Survivor 2021», αλλά και οι πρόσφατες εξορμήσεις Ελλήνων σελέμπριτι στο Ντουμπάι.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη με τη βοήθεια του γνωστού make up artist Αχιλλέα Χαρίτου και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.