Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται βρέθηκε καλεσμένος ο Βαλάντης κι όσα ανέφερε για την τελευταία του σύντροφο πραγματικά προκαλούν έκπληξη. Ο τραγουδιστής είχε διαβάσει στην εκπομπή Pop Up ένα πολύ άσχημο μήνυμα που του είχε στείλει η ίδια κι έτσι μίλησε για αυτό στη Ναταλία Γερμανού.
«Αυτά μου τα έγραψε η τελευταία μου σχέση που ζούσε μαζί με τα παιδιά μου μέσα στο σπίτι. Ξέρω ότι θα σχολιαστεί καλά του έκανε. Δεν λέω ψέματα ποτέ. Έχω πληρώσει το τίμημα της ειλικρίνειας. Λοιπόν για να πω εγώ τέτοιο πράγμα, δεν έχω ζήσει ξανά τέτοιον άνθρωπο. Είναι απίστευτο το τι τράβηξα και με ποιον τρόπο. Οι φίλοι μου μού έλεγαν είσαι υπνωτισμένος; Κάτι έχεις πάθει. Έζησα πολύ bullying. Με απαξίωνε και μέχρι που μου είπε ότι για να έχω μία όμορφη γυναίκα μου δίπλα θέλω και 1.500 ευρώ τον μήνα. Για αυτό ας μην συνεχίσουμε άλλο, θέλω να τα διαγράψω όλα.
Στην αρχή βλέπεις κάποια πράγματα αλλά με τον έρωτα τα περνάς έτσι κι είναι λάθος. Όταν ξεκίνησα την σχέση μου ήμουν ειλικρινής και γυμνός, ότι ξέρει δηλαδή για εμένα τα πάντα και δεν κρύβομαι. Και κακό πήγε να μου κάνει κάποια στιγμή και δεν το πίστευα. Διάβασα το μήνυμα δημόσια γιατί ήθελα να αιτιολογήσω γιατί θέλω να διαγράψω 3,5 χρόνια από την ζωή μου. Είναι σκληρό και την άποψή μου την ήξερε από το 2018.