Κρούση στον Ολυμπιακό για τον Κάιπερς έχει κάνει η Σταντάρ Λιέγης σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο. Ο Κάιπερς είναι περιζήτητος στη μεταγραφική αγορά. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, η ποιότητα και η αξία του αναγνωρίζονται από πολλές ομάδες. Οι οποίες ερίζουν για την απόκτησή του, είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό. Και μία από αυτές είναι η ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, η Σταντάρ Λιέγης.

Όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα «Het Belang van Limburg», ο 23χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της πόλης στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε. Όπως και πριν από ενάμιση χρόνο, ήταν η Σταντάρ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, την οποία και είχαν απορρίψει οι Ερυθρόλευκοι.

Στο δημοσίευμα τονίζεται επιπλέον, ότι ο Κάιπερς αποτελεί τον πρώτο στόχο της Σταντάρ και δεν αποκλείεται να γίνει προσφορά για μεταγραφή του και όχι για δανεισμό, με δεύτερο στη σχετική λίστα τον 28χρονο Σουηδό φορ, Κρίστοφερ Νίμαν, της Νόρκεπινγκ.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν ο Πέδρο Μαρτίνς ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Κάιπερς, αφού είναι ακόμα άγνωστο πότε θα μπορεί να υπολογίζει τον Χασάν.